News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale είναι πλέον εδώ: ο Ουαλός προπονείται με την ομάδα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη είδηση ​​στην προπόνηση της Μαδρίτης


Ο Ουαλός Gareth Bale ολοκλήρωσε το τελευταίο στάδιο της μακράς διαδικασίας αποκατάστασής του, προστιθέμενος στη δυναμική της ομάδας στην προπόνηση στο Valdebebas, όπου το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έθεσε το μυαλό του στην επιστροφή του Champions League κι άρχισε να προετοιμάζει τον αγώνα κατά της Νάπολι.

Ο Bale εγχειρίστηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2016 σ’έναν τραυματισμό στους περονιαίους τένοντες στο δεξί αστράγαλό του. Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκίνησε με την δουλειά στο γήπεδο και δέκα μέρες αργότερα έκανε το τελευταίο βήμα του, επιστρέφοντας στην δουλειά στον ίδιο ρυθμό όπως και το υπόλοιπο των συμπαικτών του.

Αποκλεισμένος για το πρώτο σκέλος

Αν κι ο Ζινεντίν Ζιντάν τον απέκλεισε για το πρώτο σκέλος του γύρου των 16  του Champions League, που παίζει την Τετάρτη η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου κατά της ιταλικής Νάπολι, η επανεμφάνιση του Μπέιλ πλησιάζει και θα γίνει στην Laliga Santander όταν βρει ρυθμό μετά από μήνες μακριά απ’τον αγωνιστικό χώρο. Το επόμενο Σάββατο, εναντίον της Εσπανιόλ, ή στο Mestalla την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, μπορούν να’ναι οι ημερομηνίες της επιστροφής του Ουαλού εξτρέμ.

Ώρες μετά την ανάκτηση της ηγεσίας στο πρωτάθλημα, την οποία έχασε το Σάββατο το απόγευμα, χάρη στη νίκη της στο El Sadar ενάντια στην Οσασούνα, η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην προπόνηση στην αθλητική πόλη της, μια ώρα αργότερα απ’το συνηθισμένο, έχοντας επιστρέψει τα ξημερώματα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ο Ζιντάν φρόντισε τους βασικούς του, που μπορούσαν να επιλέξουν αν θα χαλάρωναν τα πόδια μ’ένα σύντομο τζόκινγκ και διατάσεις, ή δουλειά μέσα στις εγκαταστάσεις με εργασία στην φυσιοθεραπεία. Με μεγαλύτερη ένταση προπονήθηκαν οι αναπληρωματικοί στο El Sadar, στους οποίους προστέθηκε ο Μπέιλ, οι οποίοι σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου, ολοκλήρωσαν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, σουτ για γκολ και διάφορα ματς σε μειωμένους χώρους.

Kiko Casilla, Rubén Yáñez, Dani Carvajal, Pepe, Fabio Coentrao, Toni Kroos, Mateo Kovacic, James Rodríguez, Bale, Lucas Vázquez, Marco Asensio, Álvaro Morata και Mariano προπονήθηκαν με το μυαλό στον ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Νάπολι, που πλέον από αύριο θα προετοιμάζεται όλη η ομάδα, εκτός του Βραζιλιάνου Danilo ο οποίος τραυματίστηκε στην Παμπλόνα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.