News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μόνο ο Messi σκοράρει περισσότερο απ'τον Morata

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο canterano σκοράρει κάθε 92 λεπτά κι έχει επτά γκολ σε οκτώ παιχνίδια

Ο Álvaro Morata είναι ο επίσημος ναυαγοσώστης της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Και πολύ περισσότερα. Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του πρωταθλήματος ... με την άδεια του Μέσι. Ο λευκός canterano, με το γκολ του στο Cerámica, έχει επτά γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Ο μόνος παίκτης της διοργάνωσης που είναι σε θέση να ξεπερνά αυτό το νούμερο είναι το azulgrana 10, ο οποίος έχει οκτώ γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κι αυτό ενώ ο Morata ξεκίνησε μόλις στα τρία απ'τα οκτώ παιχνίδια. Στα υπόλοιπα έπαιξε 15, 23, 8, 24 και 13 λεπτά. Κάτι που δεν τον εμπόδισε να κάνει ένα υπέροχο σερί σκοραρίσματος παρά τη μικρή συμμετοχή στο γήπεδο. Ως σύγκριση, ο Μπενζεμά σκόραρε ένα γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Morata είναι ο δεύτερος παίκτης με τον καλύτερο μέσο όρο γκολ ανά λεπτά στο πρωτάθλημα. Σκοράρει ένα γκολ κάθε 92 λεπτά, μόνο πίσω και πάλι, απ'τον Leo Messi, ο οποίος έχει ένα νούμερο ενός γκολ  κάθε 86 λεπτά. Ο Álvaro ξεπερνά τους Luis Suarez, Κριστιάνο Ρονάλντο, Aspas, Gameiro, Ben Yedder, Bale, Willian José, Sergi Enrich, Aduriz, Griezmann ... Όλους εκτός απ'τον Μέσι.

Τόσο καλά είναι τα στατιστικά του Morata αυτή τη σεζόν που έχει ήδη ισοφαρίσει τους αριθμούς που πέτυχε πέρυσι με την Γιούβε ... στα μισά λεπτά. Δώδεκα γκολ μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν, τα ίδια με τον σύλλογο των Άλπεων,  σε μόλις 1.200 λεπτά έναντι των 2.300 που έπαιξε με τη bianconero ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.