News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια Νάπολι χωρίς πίτσα στο Bernabeu

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Του Elia Di Marzio

Ο Sarri βάζει σε δίαιτα τους παίκτες του για τον αγώνα του Champions League


Ο αγώνας των 16 κατά της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αναμέτρηση της χρονιάς για τη Νάπολι. Για την αναμέτρηση, δεν υπάρχει χώρος για τύχη. Πρέπει να προσεχτούν όλες οι λεπτομέρειες, ακόμα και η διατροφή. Όπως έχει αναφέρει το Il Mattino οι διατροφολόγοι του συλλόγου έχουν λάβει την απόφαση να αφαιρέσουν την πίτσα, χαρακτηριστικό στοιχείο της ναπολιτάνικης κουζίνας, απ’την δίαιτα των ποδοσφαιριστών ενόψει της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Το μενού θα αφορά εύπεπτα προϊόντα. Καφέ, γάλα, δημητριακά και φρούτα για πρωινό. Επίσης ζαμπόν και τυρί. Το μενού του γεύματος βασίζεται στις αρχές της μεσογειακής διατροφής: ζυμαρικά ή καστανό ρύζι. Ιδιαίτερη προσοχή θα’χουν, επίσης, με τα καρυκεύματα. Για δεύτερο πιάτο υπάρχει κρέας -κοτόπουλο ή γαλοπούλα- και ψάρια.

Στη διατροφή της ναπολιτάνικης ομάδας θα υπάρχει μια ιδιαίτερη παραξενιά: η παρουσία των ζυμαρικών στ’αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Στο Μπερναμπέου θα υπάρχουν ζυμαρικά. Οι παίκτες καλούνται να φάνε περίπου 80 γραμμάρια στη μισή ώρα μετά την αναμέτρηση.


Αν κι ο προπονητής της Νάπολι, Maurizio Sarri, διαβεβαίωσε ότι είχαν «το μυαλό στον αγώνα κατά της Genoa», στην ιταλική πόλη σκέφτονται ήδη την Ρεάλ Μαδρίτης. «Για τις μεγάλες ομάδες, δεν υπάρχει ένα παιχνίδι πιο σημαντικό από ένα άλλο», είπε ο προπονητής. Έτσι, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πρόγραμμα προπόνησης της Νάπολι. Ο Sarri δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι αυτές οι μέρες πρόκειται να’ναι διαφορετικές. Με το συνήθη drone για να του κρατάει συντροφιά και τα αναλυτικά βίντεο για να παρακολουθεί στη συνέχεια τις καταγεγραμμένες εικόνες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.