News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μετά το διάλειμμα ... ένα μπούκωμα

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Μετά από 13 μέρες χωρίς παιχνίδι, οι λευκοί θα παίξουν πέντε παιχνίδια σε 16 ημέρες

Μετά το διάλειμμα, μπούκωμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν θα παίξει κανένα επίσημο αγώνα στις πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου, θα παίξει την υπερβολή των πέντε στις επόμενες 16. Μια εξευμενιστική κατάσταση, απ’τη μία πλευρά, λόγω της αναβολής του αγώνα της Laliga εναντίον της Θέλτα στο Balaídos, κι απ’την άλλη, λόγω της επιστροφής του Τσάμπιονς Λινγκ στο πρόγραμμα των λευκών και την ένταξη, σ’αυτό το δεκαπενθήμερο, του αγώνα του Δεκεμβρίου εναντίον της Βαλένθια που αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής των λευκών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μάλιστα, η Μαδρίτη θα’ναι συνολικά 13 μέρες χωρίς να αγωνίζεται επίσημα μέχρι το επόμενο Σάββατο που θα βγει στο γήπεδο του El Sadar για να παίξει κατά της Οσασούνα τον αγώνα που αντιστοιχεί στην 22η αγωνιστική της Laliga. Το τελευταίο παιχνίδι της ήταν πριν από 10 ημέρες κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία ξεπέρασε μ’ένα ξεκάθαρο 3-0 στο Santiago Bernabeu.

Το ματς της Παμπλόνα θα σημάνει την επιστροφή στο ανταγωνισμό για μια Μαδρίτη που, με την επιβεβαίωση της αναβολής του αγώνα στο Vigo, προγραμμάτισε την περασμένη Κυριακή ένα παιχνίδι στο Valdebebas για να διατηρήσει τον ανταγωνιστικό ρυθμό. Και είναι ότι η Μαδρίτη έχει περάσει απ’το να παίζει δύο παιχνίδια τη βδομάδα -μέχρι τον αποκλεισμό στο Κύπελλο απ’την Celta- στην τρέχουσα κατάσταση της διακοπής, κάτι που έχει αλλάξει τα σχέδια που έχει καταστρώσει ο Ζιντάν και το προσωπικό του, για το ρόστερ.

Τα μπουκώματα δεν είναι ποτέ καλά, σκέφτονται στο Valdebebas, όπου έχουν ήδη ληφθεί μέτρα (όπως εκείνο το φιλικό) με στόχο την προετοιμασία τόσο αυτής της περιόδου της απουσίας αγώνων όσο και της υπερβολικής δόσης που θα ξεκινήσει απ’το Σάββατο. Ένα φόρτο παιχνιδιών που, σύμφωνα με τ’αποδυτήρια της Μαδρίτης, είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων της σεζόν. Τόσο στο Champions League όσο και, πάνω απ 'όλα, στην Laliga, διοργάνωση στην οποία, σ’αυτό το μήνα, εκτός απ’την Οσασούνα, επισκέπτονται τις Βαλένθια και Villarreal -εναντίον της Εσπανιόλ παίζουν εντός-. Τρεις έξοδοι που θεωρούνται δύσκολες και στις οποίες η λευκή ομάδα έχει θέσει μεγάλες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι το πρόγραμμα έχει στο δεύτερο γύρο τις επισκέψεις στο Bernabeu των Barcelona, Σεβίλλη και Ατλέτικο, των τριών μεγάλων αντιπάλων της ομάδας του Ζιντάν στη μάχη για το τρόπαιο πρωταθλήματος.

Ηφαίστειο του Champions League 

Χωρίς να ξεχνάμε, βέβαια, το Champions League. Σε μια εβδομάδα επισκέπτεται το Bernabeu η Νάπολι, σ’ένα ματς στο οποίο το madridista γήπεδο θα δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Επιστρέφει η διοργάνωση φετίχ της Μαδρίτης σ’ένα ματς στο οποίο οι λευκοί ελπίζουν να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν ήσυχοι στην κόλαση του San Paolo, στη ζέστη των Ναπολιτάνων οπαδών.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.