News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mestalla, ένας κίνδυνος για τη Μαδρίτη

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Μπενίτεθ απολύθηκε έχοντας φέρει ισοπαλία την περασμένη σεζόν κι ο Αντσελότι είπε αντίο στο ιστορικό σερί του


Η Μαδρίτη δεν θα’πρεπε να εφησυχάζει κατά την αντιμετώπιση των δύο επόμενων επισκέψεών της. Χρειάζεται μόνο να θυμίσουμε την εμπειρία των λευκών την περασμένη σεζόν στο Mestalla και στο La Cerámica. Η ομάδα με επικεφαλής, τότε, τον Benitez επισκέφθηκε πρώτα την Βιγιαρεάλ και ηττήθηκε με ένα μοναδικό γκολ του Soldado. Μια γκέλα που την άφηνε πέντε βαθμούς πίσω απ’τη Barcelona ήδη στο Δεκέμβριο. Με το που ξεκίνησε ο Ιανουάριος, η Μαδρίτη αντιμετώπιζε τον πρώτο της αγώνα στο Mestalla. Η Barca είχε κάνει κι άλλη γκέλα, αλλά οι λευκοί δεν την εκμεταλλεύτηκαν και παρά το ότι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Benzema και Bale, κατέληξαν να παραχωρήσουν μια ισοπαλία (2-2) που τους άφηνε ξεκρέμαστους εκ νέου στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Μια ισοπαλία που σηματοδότησε το τέλος της εποχής Μπενίτεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής θα αντικαταστίθονταν την επόμενη μέρα και στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Florentino ανακοίνωνε ότι ο Ζιντάν έπαιρνε τον πάγκο. Δεν ήταν δύο διαδοχικές έξοδοι όπως συμβαίνει τώρα, ούτε και η Μαδρίτη του Ζιντάν αμφισβητείται, όπως του Μπενίτεθ.

Αλλά η Βαλένθια ξέρει πολύ καλά πώς να χαλάσει τη γιορτή των προπονητών της Μαδρίτης. Ακριβώς ένα χρόνο πριν το αντίο του Benitez, στις 4 του Γενάρη του 2015, η Μαδρίτη του Carlo Ancelotti άφηνε το νικηφόρο σερί της στα 22. Ήταν σίγουρα ένα σημείο καμπής μιας ομάδας που φαινόταν να ξεχύνεται, αλλά που μετά απ’αυτή την ήττα (2-1) έμεινε χωρίς καύσιμο φτάνοντας να χάσει το πρωτάθλημα.


Εκείνη η ομάδα δεν επανήλθε απ’το Mundialito, αλλά ο Ζιντάν φαίνεται να’χει βρει το κλειδί και η ομάδα είναι συνδεδεμένη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.