News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μαραθωνοδρόμος Lucas: δεν πέφτει απ’τα 11 χιλιόμετρα όταν είναι βασικός

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Του Lorenzo Lara

Τα 12.696 μέτρα που έτρεξε ενάντια στη Ντόρτμουντ είναι το ρεκόρ της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο Champions League


Ο Toni Kroos είναι ένας απ’τους παίκτες που τρέχει τα περισσότερα χιλιόμετρα στην Liga. Ο μέσος συγκεντρώνει πάνω από 170 που μοιράζονται μεταξύ των 17 αγώνων που έχει συμμετάσχει. Κανένας άλλος παίκτης στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τρέξει τόση απόσταση, όση ο Γερμανός. Ωστόσο, ο πραγματικός μαραθωνοδρόμος της madridista ομάδας είναι ο Lucas Vázquez.

Ο canterano έχει ξεκινήσει σ’επτά αγώνες πρωταθλήματος και σε δύο του Champions League και σε κανέναν απ’αυτούς δεν ήταν κάτω απ’τα 11 χιλιόμετρα. Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη τα λεπτά που έχει παίξει, το 17 της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο παίκτης της ομάδας του, που κινείται περισσότερο στο γήπεδο, ξεπερνώντας τους Kroos και Casemiro, δύο απ’τους πιο διακεκριμένους παίκτες σ’αυτή την πτυχή, με σχεδόν ένα χιλιόμετρο κάθε 60 λεπτά που παίζουν.

Εκτός απ’το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όπου έπρεπε να παιχτεί παράταση, το καλύτερο νούμερο του Lucas Vázquez ήρθε την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σ’αυτό το ματς έτρεξε 12,69 χιλιόμετρα, ένα νούμερο ρεκόρ στην Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Εναντίον της Sporting de Portugal σταμάτησε στα 12,16.


Στην Liga έχει επίσης το καλύτερο νούμερο της ομάδας. Τα πέτυχε ενάντια στην Εσπανιόλ στον αγώνα του πρώτου γύρου, ολοκληρώνοντας 12,54 χιλιόμετρα. Το παιχνίδι στο οποίο έτρεξε λιγότερο όντας βασικός ήταν στην 19η αγωνιστική κατά της Μάλαγα, με 11,37. Ακόμα κι έτσι, σ’εκείνη την αναμέτρηση, κανένας απ’τους συμπαίκτες του δεν έτρεξε περισσότερο απ’αυτόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.