News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μαξιλαράκι του Champions League

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Το ρόστερ γιόρτασε το να φτάνει στο Champions League με το προβάδισμα στο πρωτάθλημα ασφαλές


Ανακούφιση και υπερηφάνεια. Οι δύο αυτές αισθήσεις συνόψισαν το αίσθημα της madridista ομάδας μετά το έντονο παιχνίδι της Παμπλόνα, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης διατήρησε το προβάδισμα που -με τρία ματς περισσότερα- της άρπαξε προσωρινά η Μπαρτσελόνα. Η αλήθεια είναι ότι το να φτάσουν στο Champions League διατηρώντας την πρώτη θέση στην Laliga είχε μετατραπεί σ’έναν στόχο για τους madridistas, οι οποίοι υπολόγιζαν ήδη τη νίκη της Μπαρτσελόνα κατά της Αλαβές.


Αυτό δεν τους εξέπληξε, όπως δεν το έκανε ούτε και η ένταση με την οποία η Οσασούνα, όπως πάντα στο El Sadar, αντιμετώπισε τον αγώνα της εναντίον των λευκών. Ως εκ τούτου, η Μαδρίτη αναγκάστηκε να ισοφαρίσει αυτή την ένταση έτσι ώστε, τελικά, να καταλήξει επιβάλλοντας την ποιότητά της. Υπό αυτή την έννοια, οι παίκτες πήραν τα εύσημα για την έντονη αντίδραση της ομάδας, η οποία επέτρεψε στους λευκούς να κερδίσουν τις περισσότερες ατομικές μονομαχίες του αγώνα. Επίσης μετρήθηκε η σωματική ανταπόκριση της ομάδας, η οποία τέλειωσε και πάλι το παιχνίδι, σκοράροντας στην εκπνοή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.