News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μαδρίτη και Barça τίθενται αντιμέτωπες για τον Tillman

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Υποσχόμενος 18χρονος επιτελικός μέσος της Μπάγερν Μονάχου


Είναι η ατέρμονη ιστορία. Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona φαίνονται καταδικασμένες να συγκρούονται στο δρόμο των μεταγραφών. Από μεγάλα αστέρια, σε υποσχέσεις που στοχεύουν να’ναι μέσα σε λίγα χρόνια. Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή ενός νεαρού Γερμανού για τον οποίο λένε ότι θα’ναι απ’τους καλύτερους στον κόσμο. Το όνομά του είναι Timothy Tillman και η τωρινή ομάδα του είναι η juvenil της Μπάγερν.

Η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι μία απ’τις αναφορές της cantera της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος εντάχθηκε στο Βαυαρικό σύνολο απ’την Γκρόιτερ Φιρτ πριν από μια σεζόν, έχει δελεαστεί απ’το azulgrana σύνολο, παρουσιάζοντας μια προσφορά για τη μεταγραφή του.

Ο επιτελικός μέσος, 18 ετών, κι ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα, γερμανική και αμερικανική, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018. Ο μάνατζερ του, Christian Rösser, παραδέχεται την προσφορά του καταλανικού συνόλου: "Είχαμε μια προσφορά απ’τη Μπαρτσελόνα. Τον παρακολουθούσαν για μερικούς μήνες και ήθελαν να τον υπογράψουν για την επόμενη χρονιά. Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα ήταν να παίζει με την θυγατρική και να δουλεύει με την πρώτη ομάδα με την ιδέα να βρει μια θέση στην πρώτη ομάδα σε δύο ή τρία χρόνια".


Το λευκό club μίλησε με τον πράκτορά του σχετικά με την κατάσταση του νεαρού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια προσφορά στη Μπάγερν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτείται απ’την πιθανή υπογραφή του μεσοεπιθετικού, παίκτης που προορίζεται να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη βαυαρική ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.