News Update :

powered by Agones.gr - livescore

José Félix Díaz: «Θα’ρθει ένας galáctico. Σίγουρα»

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Live chat με τον José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

*Το Live chat έγινε στις 20 Φεβρουαρίου


JESUS1965:

Γιατί θες να δίνεις την πρόθεση ότι είσαι εντελώς αμερόληπτος με τις ομάδες και τους παίκτες, αν δείχνεις ένα δυσανάλογο οπαδισμό στη Μαδρίτη και συνεχίζεις τις επιθέσεις στον Neymar και στη Barça;

Πιστεύω ότι συγχέεις το τι είναι οι πληροφορίες με το τι είναι μια άποψη. Ο Neymar έχει χάσει την εμπιστοσύνη των διαιτητών και των αντιπάλων λόγω της τάσης του να υπερβάλλει και να ζει στο όριο τη σχέση του με τους άλλους παίκτες. Είναι αλήθεια, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Το περίεργο είναι ότι οι επιδόσεις του έχουν πέσει. Όσο για τον οπαδισμό, είμαι ο πρώτος που επικρίνω την Ρεάλ Μαδρίτης, όταν κάνει άσχημα τα πράγματα.

Jesusxdgh:

Ποιος είναι καλύτερος παίκτης ο CR7 ή ο Μέσι;

Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Messi είναι σε θέση να χειριστεί τις στιγμές κάθε ματς και να κερδίσει από μόνος του τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει. Ο Ρονάλντο χρειάζεται περισσότερο την ομάδα για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα που είναι να σκοράρει. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο τους έχει κάνει μεγαλύτερους. Αν μου πεις να κλίνω προς τον ένα ή τον άλλο, λέω ότι ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα. Ο Ρονάλντο του έχει πάρει πολλά βραβεία επάξια.

 Barsasupercampeon:

Καλησπέρα. Ένα απ’το παρελθόν. Έζησες από κοντά την υπογραφή του Φίγκο στη Μαδρίτη. Πότε έλαβες επίγνωση ότι ο Πορτογάλος θα υπέγραφε για την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα υπήρχε γυρισμός; Ευχαριστώ.

Γεια σου. Τη μέρα που έφυγε απ’την Σαρδηνία εν μέσω διακοπών την επομένη της εκλογικής νίκης του Florentino Pérez. Άργησε μια μέρα να επιστρέψει. Πήγε πεπεισμένος ότι θα συνέχιζε να παίζει στη Barcelona, αλλά ο Florentino Pérez κατάφερε να τον πείσει μετά από μια ολόκληρη νύχτα διαπραγμάτευσης.

Toma El Trofeo:

Πως είναι να δουλεύεις για τον David de Gea και στη συνέχεια να γράφεις άσχημα για τον Keylor;

Ενημερώνω για τι συμβαίνει γύρω απ’τον Keylor Navas ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάνω και με τους άλλους παίκτες. Το ενδιαφέρον για τον David de Gea δεν είναι κάτι νέο, όπως φάνηκε το καλοκαίρι του 2015.

Jacasambu:

Γεια σου José Felix, σε ακολουθώ επίσης στο el chiringuito απ’τη Βενεζουέλα. Ως φανατικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταλαβαίνω γιατί ο Isco θέλει να φύγει. Εκτός κι εάν είναι η Barça, που δεν νομίζω ότι έχει το θάρρος να υπογράψει για τη Barça, που θα κερδίσει τόσα ή περισσότερα από ό, τι στη Μαδρίτη;;; Δύο Champions τα τελευταία 3 χρόνια λέγεται  εύκολο

Γεια σου φίλε. Ο Isco επιδιώκει να’ναι απαραίτητος και βασικός κάθε μέρα, κάτι το οποίο σε αυτή την Ρεάλ Μαδρίτης κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί. Επιπλέον, το σύστημα 4-3-3 βλάπτει παίκτες σαν κι αυτόν. Αν στο τέλος πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, δεν θα’ναι στη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξασφαλίσει πλέον ότι εάν καταλήξει στο Καμπ Νόου στα επόμενα χρόνια, θα λάβει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων. Εγώ θα έλεγα απαγορευτικό. Ένα άλλο πράγμα είναι αν δεν ανανεώσει κι ολοκληρώσει το συμβόλαιό του που τελειώνει το 2108.

andretti147:

Για πότε ένα καθάρισμα "οπαδικών δημοσιογράφων";

Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι η άρνηση αποδεικτικών στοιχείων, ανεξάρτητα απ’το χρώμα της φανέλας.

Alexanderramosmf:

Καλημέρα José Felix. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πιστεύεις ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα’πρεπε να δώσει περισσότερα γαλόνια στον Bale ως ηγέτη της ομάδας και να κάνει μια μετάβαση σε σχέση με τον Cristiano υπό αυτή την έννοια; Ευχαριστώ πολύ, χαιρετισμούς

Πιστεύω ότι σιγά-σιγά γίνεται. Ο τραυματισμός έχει σπάσει το ρυθμό που είχε ο Ουαλός, παίκτης βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή και που σύντομα θα’ναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

zidane80:

Καλημέρα José Felix, εσύ που έχεις δει τόσα χρόνια την ατμόσφαιρα στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης, πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη από τότε που καλύπτεις την ομάδα; Εάν όχι, ποια αποδυτήρια αναπνέουν καλύτερα απ’αυτά;; Χαιρετίσματα

Ο Ζιντάν έχει πετύχει οι εγωισμοί των αποδυτηρίων να μοιραστούν και λίγο πολύ να’χουν όλοι τη θέση τους. Οι παίκτες είναι ανταγωνιστικοί και ξέρουν ότι χρειάζονται για να κερδίσουν τίτλους. Τα πάνε καλά και, πάνω απ 'όλα, είναι σεβαστοί και γνωρίζουν όλοι τους ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Sergio Ramos.

Balonatodeoro:

Ακολουθώντας την εκδοτική γραμμή που φέρετε για αρκετό καιρό τώρα, έχετε φόβο να χάσετε το λίγο κύρος που σας απομένει ως αθλητικός Τύπος;

Το κύρος κερδίζεται και χάνεται στην καθημερινή εργασία.

Barcadelos6titulos:

Πολύ ωραία, Κ Felix είστε πολύ γνωστός για τα άρθρα σας στο φόρουμ. Πως το κάνετε να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό των αποδυτηρίων και στα γραφεία; Μου φαίνεται απίστευτο, αλήθεια

Γεια σου. Το μυστικό είναι να εργάζεσαι και να προσπαθείς να’σαι εν αναμονή των θεμάτων που μπορεί να υπάρχουν. Σ’αυτό το επάγγελμα πρέπει να’σαι όλη τη μέρα σ’επιφυλακή. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή μου. Οι ειδήσεις; Ένας δημοσιογράφος πρέπει να μιλάει με τον ένα, με τον άλλο κι από’κεί και πέρα, να λέει τι συμβαίνει.

Krospook:

Καλημέρα José, σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται η αλλαγή της στάσης του CR7 που δείχνει στο γήπεδο;

Ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος που ξέρει το σώμα του κι απ’την αρχή της σεζόν κατηύθυνε όλη τη δουλειά του για να φτάσει στο τέλος της σεζόν, χωρίς σωματικά προβλήματα. Ξέρει ότι χρειάζεται τους συμπαίκτες του περισσότερο από ποτέ για να συνεχίσει στον αγώνα για τους τίτλους και τις προσωπικές διακρίσεις.

ObjetividadPorFavor20:

Πως αισθάνεστε να’στε ένας απ’τους δημοσιογράφους με την λιγότερη αξιοπιστία στην Ισπανία; Κι ελπίζω να μην διαγραφεί το σχόλιό μου, γιατί λέω μόνο την αλήθεια, δεν χρειάζεται να δούμε τίποτα περισσότερο απ’το είδος των ειδήσεων που δημοσιεύει αυτός ο κύριος.

Σας ευχαριστώ πολύ για την άποψή σας, την οποία σέβομαι. Θα σας πω μόνο ότι κάθε μέρα προσπαθώ να δουλέψω λίγο περισσότερο από ό, τι την προηγούμενη. Μια αγκαλιά.

agiles007:

Καλησπέρα José Félix. Πρώτα απ 'όλα σ’ευχαριστώ για την αναβάθμιση της τρέχουσας δημοσιογραφίας, που αυτή την εποχή είναι κάτι που αξίζει τον έπαινο. Η ερώτησή μου είναι περισσότερο μια πρόκληση: Θα τολμούσες να κάνεις ένα top-5 καλύτερων παικτών Κ 21 τώρα; Εδώ είναι το δικό μου, χωρίς σειρά: Dele Alli, Ousmane Dembele, Marco Asensio, Gigi Donnarumma και Julian Weigl.

Γεια σου και σ’ευχαριστώ πολύ. Dele Alli, Dembele (Ντόρτμουντ), Julian Brandt, Lemar και André Silva. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι υψηλής ποιότητας, και θα σου επισημάνω έναν που θα’ναι πολύ καλός: Valverde (Castilla).

agiles007:

Γεια σου και πάλι José Felix, επαναλαμβάνω τα συγχαρητήριά μου για το επίπεδο που φέρνεις στη σημερινή δημοσιογραφία και να σε ρωτήσω. Πιστεύεις ότι με τους Vallejo, Llorente ή Achraf, η Μαδρίτη έχει εξασφαλισμένες κρατήσεις για τις θέσεις της για το επόμενο έτος, ή θα πόνταρες για μεταγραφές περισσότερης αντίθεσης; Αν πόνταρες για μεταγραφές, κάποιο όνομα; Ευχαριστώ ιδιοφυΐα.

Γεια σου και σ’ευχαριστώ πολύ. Θα πρέπει να δούμε την ανταπόκριση αυτών των παικτών όταν πατήσουν το Bernabeu. Πιστεύω ότι οι τρεις παίκτες θα’ναι παίκτες της πρώτης λευκής ομάδας και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ονόματα; Θα’ρθει ένας galáctico. Σίγουρα.

jmelero1971:

Δεν έχεις τύψεις έχοντας μετατραπεί σ’έναν υπηρέτη ενός συγκεκριμένου club μέσα σε μια madridista φυλλάδα όπως η Marca; Αισθάνεσαι να ενεργείς ως δημοσιογράφος; Ευχαριστώ

Αισθάνομαι να ενεργώ κάθε μέρα για να απολαύσω αυτό το επάγγελμα. Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας.

Rsidntafo:

Γιατί τόσο μίσος προς τον Keylor;;

Κανένα. Περιοριζόμαστε απλώς στο να ενημερώνουμε τι συμβαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Alfonso Gallego:

Πως επιτρέπεις στο el Chiringuito όπου συνεργάζεσαι κάποιες μέρες, να ψεύδονται τόσο για τον Isco, και να μην κάνουν τίποτα άλλο απ’το να ζυγίζουν στον James ότι έχει κοστίσει 80 εκατομμύρια και να πανηγυρίζουν που κάνει μια ωραία σέντρα !!! Οι Ισπανοί θα’πρεπε να ντρέπονται που ένας Πορτογάλος (ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού κοσμήματος) θα διώξει τον καλύτερο Ισπανό παίκτη των επόμενων 10 ετών. Θα’ναι ένα ιστορικό λάθος!!!.. Εν τέλει, θλίψη...

Πιστεύω ότι το θέμα Isco είναι περισσότερο απόφαση του ίδιο του Ισπανού διεθνή. Θέλει να’ναι σημαντικός και βασικός κι εδώ το’χει περίπλοκο. Μήνες κλειδί.

antonio908:

Γιατί εφευρίσκεις ειδήσεις για να ευνοήσεις τη Μαδρίτη και να βλάψεις τον ανταγωνισμό;

Λυπάμαι που θα σου πω ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λες, αλλά αν σου φαίνεται έτσι, το σέβομαι.

fruterias Juanita:

Γεια σου José Felix, γιατί ενώ δουλεύεις σε μια εφημερίδα εθνικής κυκλοφορίας, στη συνέχεια πέφτεις πηγαίνοντας στο chiringuito;

Είμαι υπερήφανος να πηγαίνω στο El Chiringuito και να εκθέτω εκεί τις ιδέες και τις πληροφορίες μου.

Ale R G:

Σου φαίνεται αυτήν την στιγμή ο CR7 ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ πιο απαραίτητοι απ’αυτόν;

Κατά τη γνώμη μου ο Bale πιο πάνω, αλλά ο τραυματισμός τον εμπόδισε. Θα δούμε τους επόμενους αγώνες του.

Γεια σου José Felix. Μου φαίνεσαι μία απ’τις καλύτερες πένες της MARCA. Έχεις γράψει ήδη ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας;

Ευχαριστώ για την ερώτησή σου.

Indal007:

Γιατί συμμετέχεις σ’ένα πρόγραμμα όπως το el Chiringuito με ανθρώπους όπως ο Cristobal Soria κι ο Jorge D'Alessandro που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το ποδόσφαιρο, που το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν, και είναι μόνο antimadridistas (θα’λεγα το ίδιο αν ήταν αντι- οτιδήποτε); Οι αντι-οτιδήποτε ομάδα είναι πικροί άνθρωποι που δεν απολαμβάνουν τις ζωές τους ούτε τις ομάδες τους. Είναι πραγματικά οδυνηρό.

Όπως έχεις μπορέσει να διαπιστώσεις είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι με τους οποίους είχα αντιπαράθεση στο El Chiringuito, ειδικά με τον D'Alessandro, του οποίου τις ποδοσφαιρικές θεωρίες δεν συμμερίζομαι.

Ccperro:

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πιθήκου με τη φανέλα της Μαδρίτης και του José Felix Díaz; Όχι, σοβαρά, ποια είναι;

Σεβάσου τους πιθήκους.

sera1968:

Είναι τόσο δύσκολο να διατηρηθεί η αθλητική αυστηρότητα έτσι ώστε, συχνά να’ναι θετική με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, και να προσπαθεί να μην αναγνωρίζει το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει αυτό το κλαμπ στην κοινωνία και να προσπαθεί να μην ψάχνει να αποσταθεροποιήσει με σχόλια και ειδήσεις όχι αντικρουόμενες και συχνά ψευδείς;

Είναι σαφές ότι όλοι κάνουμε λάθη και είμαι ο πρώτος, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει μια πληροφορία με οποιαδήποτε πρόθεση. Ποτέ.

Sin-0:

Γιατί αυτό το πρόσωπο του αετού;

Μπερδεύεις το ζώο.

frangimenezX7:

Τι θα μου’λεγες σχετικά με  το ότι μετά από 30 χρόνια, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει στην ίδια απόσταση στο Τσάμπιονς Λινγκ, ότι μέσα σ’αυτή την ένδοξη εποχή έχουμε δύο Τσάμπιονς Λινγκ κι ένα πρωτάθλημα των ρεκόρ, έναν παίκτη που κερδίζει τρεις χρυσές μπάλες και έξι χρόνια σκοράροντας 50 γκολ ή περισσότερο ... Τι θα μου’λεγες γι’αυτή την τόσο λαμπρή εποχή σε σχέση μ’αυτό που ζει η Ρεάλ Μαδρίτης αυτά τα χρόνια;

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζει μια γλυκιά στιγμή στο έπακρο. Τα δύο Champions League που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν ότι τα πράγματα γίνονται καλά. Όπως και παντού, θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι κύκλοι και τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η δουλειά έχει καλή κατεύθυνση.

anti-figo:

Μετά την αφαίρεση της μάσκας με τις απόψεις σου χωρίς αμεροληψία στο el Chiringuito και τα οπαδικά σου σχόλια χωρίς βάση, μετανιώνεις που έχεις χάσει την αξιοπιστία ως δημοσιογράφος ή αποτιμάς μόνο το να’σαι ένας (οπαδιστής) ακόμα;

Δεν συμμερίζομαι τη γνώμη σου. Σ’ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

18980:

Πιστεύεις ότι η πώληση του Dani Alves στην Γιούβε ήταν η αρχή του τέλους αυτής της ομάδας;

Ο Dani Alves δεν είναι πια αυτός που ήταν. Ούτε τώρα ούτε στις δύο τελευταίες σεζόν. Γνώμη μου. Έφυγε ελεύθερος.

Φίλε τι νομίζεις για την άσχημη χειρονομία του Messi; Νομίζω ότι αν την κάνει ο CR7 θα τον σταυρώσουν αμέσως ..

Κάτι θέλει να πει και είναι ότι ο Αργεντινός γνωρίζει ότι η Barcelona δεν κάνει καλά τα πράγματα.

Gradonorte:

Σ’αυτή την εποχή της «μετάαλήθειας», των νέων τεχνολογιών και των κοινωνικών δικτύων που ζούμε στον κόσμο της επικοινωνίας, πιστεύεις ότι, σταδιακά, χάνεται η πραγματική ουσία της αθλητικής δημοσιογραφίας; Η εντύπωση του αναγνώστη είναι ότι δίνεται προτεραιότητα πάνω απ 'όλα στο κλικ. Και είναι κρίμα. Ευχαριστώ.

Κάτι απ’αυτό υπάρχει, αλλά όχι μόνο στην αθλητική δημοσιογραφία. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι βιασύνες κι ο ανταγωνισμός με τα κοινωνικά δίκτυα μας οδηγεί σε λάθη.

Gameover-:

Καλησπέρα συνονόματε. Δεν ήξερα ότι ήσουν αρχισυντάκτης και λιγότερο της Marca, χαίρομαι να το μαθαίνω. Έχω 2 ερωτήσεις. 1η Πως σου φαίνεται που ένας πρώην παίκτης όπως ο Alfonso Pérez που το μόνο χρώμα που του άρεσε ως παίκτης ήταν το εισιτήριο, καθώς έπαιξε τόσο στη Barça και στη Μαδρίτη και αν τον είχαν πληρώσει καλά, ακόμη και στην Σεβίλλη, επικρίνει τον Guardiola και τον Piqué για τον καταλανισμό τους. 2η Πως σου φαίνεται ότι Federico Jimenez Losantos προσβάλει τον Μέσι όντας madridista δημοσιογράφος. Τι πιστεύεις, επιπλέον είσαι συνήθως μέλος ενός σόου τηλεσκουπιδιού τις νύχτες, με δημοσιογράφους που συνήθως κάνουν το ίδιο πράγμα όπως ο «κ» Federico.

Πιστεύω ότι ο Piqué δεν είναι αμφίβολος για τη δέσμευσή του με την εθνική και, επίσης, δεν έχει δηλώσει ανεξάρτητος. Στο άλλο θέμα είναι ένα ζήτημα αυτού του δημοσιογράφου. Δεν μου αρέσει ούτε η προσβολή ούτε η έλλειψη σεβασμού προς επαγγελματία οποιοδήποτε αθλήματος.

FerDeepPurple:

Καλησπέρα, κύριε Díaz, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε τέτοιου είδους συνομιλίες ή συνεντεύξεις, ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας προσφέρεται, θα μπορούσατε να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ τους αναγνώστες και ν’αφήσετε τις χειραγωγήσεις στην άκρη; Δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτεται, είμαστε πολλοί, έχει σημασία τι μπορεί να πιστεύουν οι πελάτες σας για δουλειά σας ως επαγγελματίες, ή απλά έχουν σημασία οι πωλήσεις και η δημιουργία ενός ευνοϊκού ρεύματος σε μια ομάδα που φοράει λευκά; Χαιρετίσματα

Όλες οι προσπάθειές μας έχουν στόχο να ενημερώσουν τους αναγνώστες χωρίς καμία χειραγώγηση. Αν πιστεύετε ότι είναι έτσι, με συγχωρείται.

Ailell:

José, "Η Μπάρτσα, στο σκαμνί των κατηγορούμενων λόγω της μήνυσης του DIS στην υπόθεση Neymar", "Alves: "Το να φύγω ελεύθερος απ’τη Barcelona ήταν ένα μαεστρικό χτύπημα", "Η Μπάρτσα χάνει την ταυτότητά της", "Στα έντεκα μέτρα απ’τον πάτο", "Ο μη πανηγυρισμός μιας νίκης ακούγεται σαν την αρχή του τέλους"... κλπ ... ποια ήταν η ιεροτελεστία σου στο  τέλος του έτους, έτσι ώστε να εκπληρώνονται όλες οι ευχές σου; Χαιρετισμούς.

Είναι η αντανάκλαση του τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές γύρω απ’τη Barcelona, όπως ήταν επίσης όταν περιέγραψε στιγμές ίδιας έντασης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Acabaramos:

Γιατί είσαι τόσο δογματικός;

Ποτέ δεν είμαι. Σε καμία τάξη της ζωής.

pamilo92:

Γεια José Felix. Υπάρχει κάτι που ανησυχεί πολύ τον madridismo, να δούμε αν εσύ μπορείς να επιλύσεις τις αμφιβολίες μας ... ποιος θα είναι ο διάδοχός του Florentino στη Μαδρίτη; Ξέρεις αν έχει κάποιον στο μυαλό του ο Πρόεδρος; Μέχρι πότε θα’ναι; Ευχαριστώ αστέρα!

Γεια σου. Δεν υπάρχει διάδοχος. Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν εκλογές κι ο Florentino Pérez θα παρουσιαστεί για επανεκλογή. Το θέμα της αντικατάστασης θα’ναι κάτι φυσικό, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κανένας στον ορίζοντα.

piteungar00:

Γεια σου José Felix καλό απόγευμα, ήθελα να σε ρωτήσω ... Δεν ντρέπεσαι με το θέμα De Gea;

Περιορίζομαι στο να ενημερώνω, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι.

Salz Wer:

Ότι η Βιγιαρεάλ με τον Cheryshev, ότι η Σεβίλλη με τον Ramos, ότι ο Δήμαρχος του Vigo (συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδής είδησης με την υπογραφή σου) ... Τι είναι αυτή η στάση των κακοποιών της πένας με όλους εκείνους που δεν φιλούν τα πόδια της Μαδρίτης σας;

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά πιστεύω ότι κάνεις λάθος.

PPoc:

Πως είναι δυνατόν ένας φανατικός οπαδιστής, χειραγωγός, ανήθικος, ούτε φιλαλήθης, ούτε κάτι τέτοιο, να φτάσει να γίνει αρχισυντάκτης; Έπρεπε να κάνεις πολλές δουλειές αλά Λεβίνσκι; :0

Λυπάμαι αλλά θα σας πω ότι είστε αρκετά λάθος.


Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και σύντομα θα μας διαβάστε και πάλι εδώ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.