News Update :

powered by Agones.gr - livescore

José Félix Díaz: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου η Μαδρίτη θα πάρει έναν επιθετικό»

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Live chat με τον José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca


NFL77:

José Félix Díaz, Καλησπέρα. Πιστεύετε ότι ο Isco θα πρέπει να’χει μια θέση στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης; Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πουλήσει τον Μπενζεμά και τον James στην επόμενη μεταγραφική περίοδο; Χαιρετίσματα

Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή ερωτήσεων.

Πιστεύω ότι με τον Isco το πρόβλημα δεν το’χει η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο ίδιος ο παίκτης που θέλει να’ναι αδιαμφισβήτητος βασικός, κάτι πολύ δύσκολο με την τρέχουσα διαμόρφωση του ρόστερ. Νομίζω ότι έχει θέση στην ομάδα.

Ο Μπενζεμά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά πιστεύω ότι θα του’ρχονταν μέχρι και καλά μια αλλαγή σκηνικού. Ο James κατά τη γνώμη μου, έχει ένα προνομιακό αριστερό πόδι, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί ταχύτητα και να’σαι σε άριστη σωματική κατάσταση.

elduque5:

Πολύ καλησπέρα. Μέχρι πότε θα’ναι βιώσιμο το καθεστώς βασικού του Benzema; Χθες έδειξε τη λίγη ποιότητά του, το φαύλο ταλέντο του και την απόλυτη έλλειψη του στο σκοράρισμα και στη συμβατότητα. Δεν πιστεύετε ότι ο Zidane γράφει τον δικό του επιτάφιο υπερασπιζόμενος το αδικαιολόγητο;

Ο Zidane πιστεύει στον Μπενζεμά και είναι σαφές ότι τον εμπιστεύεται περισσότερο από ό, τι τον Morata και τον Mariano. Τα πράγματα θα’πρεπε να αλλάξουν πολύ για να’χανε την θέση του βασικού. Κατά την άποψή μου, η μάχη θα’πρεπε να’ταν πιο ισορροπημένη.

fad29:

Κλόουν

Πολύ αξιοσέβαστη δουλειά.

Bodus:

Γεια σου José Felix, 1) Γιατί δεν υπάρχουν πια συνεντεύξεις με τους Sanchis και Tomas Guasch; 2) Ο Morata είναι ένα καθαρό εννέα καλύτερο απ’τον Benzema. Γιατί πρέπει να παίζει βασικός ο Μπενζεμά με διάταγμα, όπως τα τελευταία 3 ή 4 χρόνια του Ραούλ στη Μαδρίτη;

Και οι δύο έχουν σταματήσει να συνεργάζονται με τη MARCA. Morata και Μπενζεμά είναι διαφορετικοί, αλλά αυτό που φαίνεται σαφές είναι ότι σήμερα, ο Γάλλος είναι μπροστά για τον Zidane.

Jaimefda:

Δεν ντρέπεσαι να εφευρίσκεις ειδήσεις και να κάνεις με τα άρθρα σου τη Ρεάλ Μαδρίτης κάθε μέρα και πιο μισητή;

Είναι η γνώμη σου, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει τίποτα απ’αυτά που λες.

veropu678:

Πόσο σε πληρώνει η Florentineza σου; Ή είσαι απλά ένας που σέρνεται;

Είσαι λάθος.

RomuloAceituno:

José Felix, γιατί αν Κριστιάνο και Μπενζεμά δεν προσθέτουν αξία αγώνα μετά τον αγώνα χωρίς καμία συνοχή, εσείς οι δημοσιογράφοι κοιτάτε απ’την άλλη; Τα χρήματα που λάβατε από τον κ Pérez (επιβεβαιώθηκε απ’τον κ Palomar) για να ξεπλένετε τις εικόνες τους είναι αρκετά για να σας κάνουν να ξεχάσετε την αγάπη σας για τη Μαδρίτη χωρίς να σας νοιάζει ποιος παίζει καλύτερα; Το παλμαρέ ενός παίκτη είναι άσχετο μ’αυτό στο οποίο αναφέρεται το σημερινό του επίπεδο και με το να’ναι αδιαμφισβήτητος βασικός μέρα με τη μέρα επίσης και για το καλό της ομάδας.

Πιστεύω ότι είσαι πολύ συγχυσμένος στους ισχυρισμούς σου.

Errornefasto:

Μια σύντομη. Τα άρθρα σας είναι απλά τροφή έτσι ώστε να σπάνε οι haters το ρεκόρ σχολίων στις ειδήσεις ​​που φέρουν την υπογραφή σας, ή υπογράφετε κάθε λέξη που λέτε; Σας ευχαριστώ πολύ και να’χετε μια καλή μέρα.

Είναι λάθος. Η δουλειά μου έχει ως στόχο να μάθει ο κόσμος αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αν οι άνθρωποι τα διαβάζουν, τόσο το καλύτερο.

f_castro93:

Ειλικρινά, κάθεστε να διαβάσετε τα σχόλια σχετικά με τις ειδήσεις ​​που δημοσιεύετε; Γνωρίζετε ότι έχετε 0 αξιοπιστία για τους αναγνώστες; Έχετε σκεφτεί καμιά φορά το πώς ασκείτε το επάγγελμά σας;

Σέβομαι όλες τις απόψεις που έρχονται ευγενικά.

ObjetividadPorFavor20:

Πως αισθάνεστε να’στε ένας απ’τους λιγότερο έγκυρους δημοσιογράφους του φόρουμ; Κανείς δεν σας πιστεύει.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Laleyendadecristianoronaldo (Οθρύλοςτουκριστιάνορονάλντο):

Πιστεύεις ότι ο Κριστιάνο έχει χάσει ντρίμπλα;
Έχει χάσει κάποια δύναμη. Είναι δική μου εκτίμηση.

gonzomakelele5:

Κ. José Felix Díaz, δεν θα’πρεπε ο Ζινεντίν Ζιντάν να βάλει βασικό τον Morata σε 2 ή 3 παιχνίδια για να δούμε αν παίζει καλύτερα απ’τον Karim; Είμαι madridista και μου αρέσει το πώς παίζει ο Karim για το υπόλοιπο των συμπαικτών του, αλλά όχι αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες. Σας ευχαριστώ πολύ.

Είναι μια επιλογή που ζητούν πολλοί άνθρωποι κι όταν είναι έτσι είναι ότι ίσως να’χουν δίκιο. Πιστεύω ότι ο Morata αξίζει την ίδια μεταχείριση με τον Μπενζεμά, κάτι που δεν έχει τώρα.

EugeneHutz:

Καλημέρα Κ. J. F. Diaz. Ένα επίκαιρο ερώτημα: Στην περίοδο της Αποκριάς, συνεχίζετε μεταμφιεσμένος αθλητικός δημοσιογράφος ή συνηθίζετε ν’αλλάζετε;

Δεν μου αρέσουν τα καρναβάλια.

joseaprez1980:

Πιστεύεις ότι η Μαδρίτη θα υπογράψει τον Mbappé Lottin;

Είναι η τελευταία μεγάλη εμφάνιση του ποδοσφαίρου και η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει δει σε αρκετά παιχνίδια στη Μονακό κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Αρέσει, αλλά τώρα δεν γνωρίζω αν θα προσπαθήσουν τη μεταγραφή του. Τον έχουν δει να παίζει κι αρέσει.

Davidalvx:

Καλημέρα κύριε José Félix, δεχτείτε ένα ευχάριστο χαιρετισμό απ’την Κολομβία, θα ήθελα να ξέρω αν εσείς ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος θεωρείται τον James Rodríguez ως έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου στον κόσμο;

Ναι όσον αφορά το αριστερό του πόδι. Αν είναι σε άριστη σωματική κατάσταση, η ποιότητά του είναι απ’αυτές που αποσταθεροποιεί παιχνίδια.

Soroaalcantara:

Γεια σου José Félix, τι αλλαγές θα έκανες στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, ποιους θα πουλούσες και ποιους θα αγόραζες;

Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να’ρθει ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ, ένας μπακ κι ένας επιθετικός, εν αναμονή των πιθανών εξόδων παικτών όπως ο James κι ο Isco και χωρίς να υπολογίζουμε την σίγουρη επιστροφή των Marcos Llorente και Vallejo. Τουλάχιστον σήμερα.

José Fernando Rivera Serralde:

Φανταστείτε τον Ζιντάν να βαρεθεί το BBC και να επιλέξει έναν επιτελικό μέσο. Τον James όπως εναντίον της Σεβίλλης στον αγώνα κυπέλλου ή τον Isco εναντίον της Βιγιαρεάλ; Χαιρετίσματα.

Εκτός απ’το BBC, εμένα δεν μου αρέσει το 4-3-3. Θα’ταν πολύ δύσκολο να σταματήσει ο Ζιντάν να παίζει μ’αυτόν τον τρόπο. Και για μένα ο αγώνας Κυπέλλου εναντίον της Σεβίλλης στο Μπερναμπέου ήταν ο καλύτερος της σεζόν.

Representante-de-Arbeloa (Αντιπρόσωπος του Arbeloa):

Βλέπεις κάποια πιθανότητα να επιστρέψει ο Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Είναι κάτι που τώρα δεν μελετά κανένα απ’τα δύο μέρη. Αλλά σου λέω επίσης ότι στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν μέσα σε 24 ώρες.

jesusod9929:

Γεια σου καλό απόγευμα José Felix, πιστεύεις ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα’πρεπε να δοκιμάσει είτε άλλο σύστημα παιχνιδιού είτε να δώσει περισσότερη μπάλα στους Isco και Morata για παράδειγμα; Πιστεύω ότι ο Kroos είναι πολύ στατικός και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν χρειάζεται ο Casemiro. Ευχαριστώ και χαιρετίσματα.


Καλησπέρα. Συμφωνώ απόλυτα. Πιστεύω ότι το σύστημα 4-3-3 ακρωτηριάζει το παιχνίδι κάποιων παικτών. Πρέπει να’σαι πιο ευέλικτος στο σύστημα παιχνιδιού. Παίκτες όπως ο James, ο Isco ή ο Kovacic θα’πρεπε να’χαν μεγαλύτερο ρόλο.

YoSoyDelRealMadrid (ΕγώΕίμαιΤηςΡεάλΜαδρίτης):

Θα υπογράψει η Μαδρίτη έναν επιθετικό;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ναι.

Abel Antonio Fernandez Higuera:

Γεια σου José Felix! Χαιρετίσματα απ’την Κούβα. Τι πιστεύεις για τον αγώνα κατά της Νάπολι; Εγώ τον βλέπω πολύ σκληρό! Μερικές σημειώσεις γι’αυτό το ματς;


Γεια σου φίλε. Μην αμφιβάλεις ότι θα’ναι κάτι περισσότερο από σκληρό, αλλά πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετό ποδόσφαιρο για να αποκλείσει τη Νάπολι. Η ταχύτητα του Bale θα’ναι ζωτικής σημασίας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.