News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, Isco και Morata παίζουν την παραμονή τους στην Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Εξαντλούν τις πιθανότητές τους να συνεχίσουν στο λευκό club


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αλλάξει τους δύο κύριους στόχους της στη σεζόν. Ο αποκλεισμός απ’το Κύπελλο βάρυνε την διάθεση μιας ομάδας που πίστευε στο τρεμπλ, αλλά ο Ζιντάν έχει καταφέρει να ξαναπάρει η ομάδα την δυναμική της εργασίας σκεπτόμενη την Liga και το Champions League σαν υποχρεώσεις στους τέσσερις μήνες ανταγωνισμού που απομένουν. Παίκτες όπως οι Isco, James και Morata εξαντλούν τις πιθανότητές τους να συνεχίσουν στα λευκά, κατάσταση περίπλοκη.

Εάν το ρόστερ έχει ξεκάθαρα και διαφανή τα πάντα και είναι πεπεισμένο ότι η la Liga δεν μπορεί να ξεφύγει κι ότι το Champions League είναι στο DNA του συλλόγου, δεν συμβαίνει το ίδιο με μερικούς απ’τους παίκτες της ομάδας του Ζιντάν. Isco, James και Morata έχουν μπροστά μια προθεσμία τριών μηνών στους οποίους το μέλλον τους πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν και η παραμονή τους δεν μοιάζει καθόλου απλή. Το μέλλον του Pepe παραμένει ένα ερωτηματικό για τους ηγέτες, αλλά η εποχή του στα λευκά δείχνει να τελειώνει.


Και οι τρεις συμφωνούν σ’αυτό του να αισθάνονται σημαντικοί μέσα στην ομάδα, κάτι που δεν έχουν καταφέρει πάντα μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, ούτε ο Morata, ούτε ο Isco ούτε ο James, δεν υπήρξαν αδιαμφισβήτητοι βασικοί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Οι τρεις αναζητούν πιο εξέχουσα θέση, την οποία δεν βρίσκουν επί του παρόντος στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Στην περίπτωση του Isco είναι, επίσης, το προστιθέμενο της ανανέωσής του και της έλλειψης συμφωνίας του, εμπάθεια και όπως θέλετε να το πείτε. Στον Ισπανό διεθνή έχουν υποδείξει από διάφορους τομείς να προσπαθήσει ν’αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του (ο Αντσελότι το ήθελε ήδη), αλλά ο τρόπος του να κατανοεί το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται ν’αλλάξει. Η ιδανική θέση του δεν υπάρχει στο σύστημα του Ζιντάν. Ο Morata ψάχνει μόνο λεπτά κι αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει. Οι επόμενες εβδομάδες θα’ναι καθοριστικές, αλλά η επικείμενη επιστροφή του Μπέιλ του περιπλέκει ακόμα περισσότερο, αν είναι δυνατόν, το καθεστώς βασικού.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.