News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco: «Θα πάρω μια απόφαση στο τέλος της σεζόν, αυτό που διακυβεύεται είναι το μέλλον μου»

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο malagueño, καθοριστικός στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος


Το μέλλον του Isco συνεχίζει να προκαλεί συζήτηση. Ο malagueño, έχοντας υπάρξει ένας απ’τους πιο διακεκριμένους ενάντια στην Εσπανιόλ, μίλησε για το τι μπορεί να συμβεί μ’αυτόν το καλοκαίρι. "Είμαι ήρεμος, αυτό που με νοιάζει είναι να’χω λεπτά, η καριέρα ενός παίκτη είναι μικρή. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα’μουν πολλά περισσότερα χρόνια. Από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρουμε μια απόφαση, αυτό που διακυβεύεται είναι το μέλλον μου", είπε στο Bein Sports.

Η αλήθεια είναι ότι ο Isco παίζει στο πρωτάθλημα. Ο ρόλος του στο Champions League δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλή αναφορά (67' εναντίον της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία σε επτά παιχνίδια, δεν έπαιξε εναντίον της Νάπολι), έτσι η διοργάνωσή του είναι η εγχώρια, τρεις φορές βασικός στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ένα γκολ και δύο ασίστ στις τελευταίες δύο, το έδαφός του για να αξιωθεί.

Ο costasoleño ήταν καθοριστικός με τον τρόπο του, δίνοντας ασίστ, πρώτα στον Morata, μια ζυγισμένη σέντρα στο κεφάλι του επιθετικού και στη συνέχεια στον Bale, ένα σερβίρισμα στο κενό για την κούρσα του Ουαλού, που καθόρισε την αναμέτρηση. Είναι η πέμπτη ασίστ του στο πρωτάθλημα, έκτη με την προσθήκη μιας στο Κύπελλο.

Στην Παμπλόνα έβαλε την υπογραφή του στη δύσκολη νίκη στο Εl Sadar, σκοράροντας το νικητήριο γκολ που έδωσε δύο βαθμούς κλειδί για να την διατήρηση της πρώτης θέσης. Σίγουρα ο Isco δεν κατανόησε ότι μέρες αργότερα είδε όλον τον αγώνα εναντίον της Νάπολι απ’τον πάγκο, αλλά τόσο ο παίκτης απ’το Arroyo όσο και το υπόλοιπο των συμπαικτών του έχουν συνηθίσει πλέον στο ότι με τόσο ανταγωνισμό είναι τόσο ακριβό να ξεκινούν συνέχεια βασικοί.

Μέχρι τον Ιούνιο, ο Isco θέλει να συνεχίσει να παίρνει λεπτά, να’χει ασίστ και γκολ για να αποδείξει ότι έχει θέση στη Μαδρίτη. Αν δεν συνεχίσει, θα’ναι ένα απ’τα μαργαριτάρια της καλοκαιρινής αγοράς.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.