News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Under Armour διαπραγματεύεται να ντύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για 150 εκατομμύρια το χρόνο !!!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Η αμερικανική πολυεθνική, που ντύνει τον Curry ή τον Phelps, προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευρώπη


Η Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύεται με τη μάρκα αθλητικών Under Armour μια πολυετή συμφωνία χορηγίας που θα της αποφέρει 150 εκατομμύρια € το χρόνο. Είναι αυτό που απαιτεί το λευκό club για να σπάσει το συμβόλαιό του με την Adidas, μάρκα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, μετά την έναρξη μιας πολύ γόνιμης σχέσης που χρονολογείται, απ’το 1998.

Η αμερικανική πολυεθνική μάρκα που ντύνει μερικούς απ’τους σταρ του αμερικανικού επαγγελματικού αθλητισμού, όπως ο Stephen Curry, Tom Brady, ο Jordan Spieth ή ο Michael Phelps, είναι διατεθειμένη να τινάξει την αγορά για να προσπαθήσει να προσεγγίσει την Ευρώπη με τον πιο αναγνωρισμένο σύλλογο της γηραιάς ηπείρου. Είδαμε ήδη πριν αρκετές σεζόν την Τότεναμ σε ό, τι ήταν η πρώτη εισβολή της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Under Armour, μια μάρκα σε συνεχή επέκταση που έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει τη Nike στις Ηνωμένες Πολιτείες, συναντήθηκε ήδη με εκπροσώπους της Μαδρίτης για να προσπαθήσει να καταλήξει σε μια συμφωνία που μετατρέπει τη φανέλα του λευκού club στην καλύτερα αμειβόμενη στον κόσμο, ξεπερνώντας της United (Adidas, 95 εκατομμύρια συν μπόνους) και Barcelona (Nike, 85 συν μπόνους). Επί του παρόντος η Μαδρίτη χρεώνει 40 συν μπόνους, ένα ποσό κάτω από εκείνες τις τιμές που αξιολογούνται πλέον στην αγορά, αλλά που αντιστοιχεί σε μια άλλη εποχή, το 2012, ημερομηνία της συμφωνίας. Ο Florentino Pérez, δύο Τσάμπιονς Λινγκ μετά, θεωρεί ότι η φανέλα της δεν εκτιμάται σωστά. Η Nike καραδοκεί επίσης.


Η Under Armour επαναπροσδιορίζει την εμπορική στρατηγική της μετά την απόκτηση μερικών απ’τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του αμερικανικού αθλητισμού, ξεκινώντας με τον Stephen Curry, τον MVP του ΝΒΑ τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν το πρώτο μεγάλο της χτύπημα μετά την αποτυχία στην προσπάθεια να υπογράψει τον Kevin Durant. Ακολούθησαν, του Tom Brady, μύθου του NFL που μόλις είχε κερδίσει το δαχτυλίδι, και του Jordan Spieth, του αμερικανικού θαύματος του γκολφ. Ο κολυμβητής Michael Phelps κι ο τενίστας Andy Murray είναι άλλα απ΄τα σύμβολά της. Απ’την επέκτασή της λείπει μια υπογραφή μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας. Θα’ναι η Ρεάλ Μαδρίτης;

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.