News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει εξοργισμένη και σκέφτεται την ευρωπαϊκή Liga

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο σύλλογος, πιο αποστασιοποιημένος από ποτέ απ’τον Tebas, τάσσεται υπέρ μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης


Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό των ηγετών και των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Η οργή μπροστά, στην κατάσταση που βίωσαν και στους λίγους πόρους της διοργάνωσης, παραμένει παρούσα. Η σκέψη συνεχίζει να δείχνει στην επιθυμία αναβολής ενός αγώνα, κίνηση που εξακολουθούν να θεωρούν νόθευση της διοργάνωσης.

Αυτές οι 24 ώρες σκέψης στο τι συνέβη έχουν οδηγήσει τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης σ’ένα νέο σενάριο, αυτό του να διαμορφώσουν μια για πάντα την Ευρωπαϊκή Liga, κάτι που συζητιέται και σχεδιάζεται μεταξύ των μεγάλων του ποδοσφαίρου της γηραιάς ηπείρου και που με γεγονότα όπως αυτού του Σαββατοκύριακου παίρνει σχήμα και μορφή μπροστά στα λίγα μέσα που διαθέτει η ισπανική διοργάνωση.

Η Ευρωπαϊκή Liga είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο αυτές τις στιγμές. Δεν μιλούσαν γι 'αυτό, τουλάχιστον έτσι σκέφτονταν, ως ένα βραχυπρόθεσμο πρότζεκτ, αλλά για να τεθεί σε κίνηση ο μηχανισμός, λείπει μόνο η ώθηση κάποιου συλλόγου, που σ’αυτήν την περίπτωση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε η ιδέα να μετουσιωθεί στις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει το βήμα για τη δημιουργία της διοργάνωσης.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, πιο αποστασιοποιημένοι από ποτέ απ’τον Javier Tebas, δεν καταλαβαίνουν πως μία διοργάνωση όπως η Laliga δεν έχει περισσότερους πόρους για να προσπαθήσει να λύσει ένα πρόβλημα που εμφανίζεται 36 ώρες πριν την έναρξη ενός αγώνα.

Δεν σκέφτονται διώξεις ούτε και συνωμοσίες, ούτε τίποτα παρόμοιο, αλλά έναν οργανισμό που απέχει πολύ απ’το επιθυμητό σε διάφορες καταστάσεις που συνέβησαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες και που δικαιώνουν εκείνους που πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Liga είναι το λογικό βήμα στο ισχύον σύστημα της διοργάνωσης.

Η μιντιακή και δημόσια έκρηξη που έχει η Ευρωλίγκα του μπάσκετ, εξυπηρετεί ως σημείο αναφοράς μεταξύ των συλλόγων που θέλουν να κάνουν το βήμα. Το γκρουπ είναι μειωμένο και η τελευταία που εντάχθηκε στις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μίλαν, ήταν η PSG. Το ερώτημα είναι αν η UEFA θέλει να συμμετάσχει στο πρότζεκτ ή όχι.


Ο Ζιντάν παραμένει ήρεμος και προσπαθεί να κάνει μια θετική αξιολόγηση του τι συνέβη, αν και θα του άρεσε να παίξει εναντίον της Θέλτα στην καθορισμένη μέρα και ώρα. Τον ανησυχεί το να μην γνωρίζει την ημερομηνία του αγώνα, αλλά τον ανακουφίζει το να’ναι πρώτος με δύο παιχνίδια λιγότερα κι ένα αναρρωτήριο που είναι ολοένα και πιο άδειο και με λιγότερους ενοικιαστές.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.