News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακτά τα φτερά της

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Της Laura Rubio García

Marcelo και Carvajal σχηματίζουν το δίδυμο των μπακ που δίνει τις περισσότερες ασίστ στην Ευρώπη


Επιστρέφει το Champions League στο Μπερναμπέου και η Μαδρίτη ανακτά τα φτερά της, Marcelo και Carvajal. Ο αγώνας κατά της Νάπολι ήταν ο στόχος που τέθηκε κι απ’τους δύο και, εκτός έκπληξης, ο Ζιντάν θα’χει τους δύο παίκτες στην αρχική ενδεκάδα.

Η απουσία των μπακ σήμαινε ένα μεγάλο πλήγμα για τον προπονητή που έπρεπε να ψάξει μια εναλλακτική λύση σε δύο απ’τους «βασικότατούς» του. Παρά το ότι εκτιμήθηκε ότι το λευκό σύνολο θα’ταν περίπου ένα μήνα χωρίς τους μπακ του, ο Marcelo έσπασε όλα τα κοντέρ κι επέστρεψε στο γήπεδο νωρίτερα απ’το αναμενόμενο.

Όσο για τον Carvajal, ο canterano απουσίασε για ένα μήνα. Τραυματίστηκε στις 18 Ιανουαρίου και έχει χάσει πέντε παιχνίδια· τα προημιτελικά του Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα και τρεις αναμετρήσεις της Liga -Málaga (2-1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-0) και Οσασούνα (1-2) -.

Ο Ζιντάν του υπολογίζει για τη Νάπολι. Η επιρροή τους στο παιχνίδι της ομάδας είναι θεαματική. Παρέχουν ισορροπία στην άμυνα και η ομάδα είναι καλύτερη στην επίθεση όταν παίζουν αυτοί. Αποδεικνύονται αποφασιστικής σημασίας. Τόσο, ώστε Marcelo και Carvajal αποτελούν το δίδυμο που έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ στην Ευρώπη (12). Στο ύψος τους είναι μόνο οι Σιντιμπέ και Mendy, οι μπακ της Μονακό, με 12 ασίστ.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μαρσέλο έχει φέτος έξι ασίστ. Έκανε πρεμιέρα ενάντια στην Λέγκια στο Champions League, συνέχισε στην Liga με μια ντομπλέτα ενάντια στην Αλαβές κι έδωσε ασίστ ενάντια σε Οσασούνα και Γρανάδα. Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος έχει δώσει μία επίσης στο Κύπελλο εναντίον της Σεβίλλης.


Ο Carvajal έχει μεταμφιεστεί σε ασίστμαν έξι φορές. Ξεκινήστε τη σεζόν με μια ασίστ στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματα απέναντι στην Σοσιεδάδ (0-3). Επιπλέον, στην Liga έχει επίσης άλλη μία στο Sánchez Pizjuán (2-1). Στο Champions League -Legia (3-3) και Ντόρτμουντ (2-2)- και στο Κύπελλο - Cultural (6-1)- έχει από άλλες δύο.

Σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια, έχουν καταφέρει να’χουν μια μεγάλη βαρύτητα στο επιθετικό παιχνίδι. Η Νάπολι, δεν θα’χει μόνο το δύσκολο έργο να σταματήσει τη madridista επίθεση, αλλά επίσης και τους Marcelo και Carvajal.

Αλλά οι madridistas μπακ δεν είναι οι μόνοι ειδικοί σ’αυτή την δουλειά. Αυτή την εβδομάδα οι δύο του θα αντιμετωπίσουν τον καλύτερο, τον Ghoulam. Ο μπακ της Νάπολι είναι ο παίκτης που με τις περισσότερες ασίστ (7).


Την Τετάρτη προμηνύεται μια ματσάρα στο Μπερναμπέου. Η μονομαχία στα μπακ σερβίρεται.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.