News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη χρειάζεται το BBC

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Των José Luis Calderón και David Pecker

Πέρυσι σ’αυτό το στάδιο, Κριστιάνο, Μπενζεμά και Bale είχαν 70 γκολ, έναντι των 43 τώρα


Ο Gareth Bale σηκώνει από κάτω τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην περιοχή της Βαλένθια μπροστά στα μάτια ενός άκεφου Μπενζεμά. Εικόνα του χθεσινού εξώφυλλου της MARCA, εικόνα του ματς. Το BBC δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την οδυνηρή ήττα του Mestalla. Η πρεμιέρα της καλής τρίαινας του Ζιντάν δεν ήταν η αναμενόμενη, ούτε στο ελάχιστο. Δεν ήταν μαζί στο γήπεδο απ’τις 19 Νοεμβρίου στο ντέρμπι του Vicente Calderón κι ο Ζιντάν δεν έβλεπε τη στιγμή που θα τους είχε και πάλι όλους. Η στιγμή έφτασε, αν και με μια κακή είδηση υπό τη μορφή γκέλας.

Για τον Ζιντάν δεν παύει να’ναι κάτι πρωτοφανές. Cristiano, Bale και Μπενζεμά είναι αδιαπραγμάτευτοι για τον προπονητή, ο οποίος γαντζώνεται σ’αυτούς για να βγει απ’το τέλμα των αποτελεσμάτων που διέρχεται η ομάδα του. Λείπει μόνο να συντονίσει τον Μπέιλ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος απ’τους τρεις μέχρι τον τραυματισμό που τον κράτησε περίπου τρεις μήνες εκτός δράσης.

Το γεγονός είναι ότι ο ΖΖ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι το BBC είναι ό, τι χρειάζεται για τη Μαδρίτη. Πάνω απ 'όλα, τα γκολ του. Και είναι ότι απ’το λευκό σύνολο λείπουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 27 γκολ! της πολυτελής του επίθεσης του περασμένου έτους. Cristiano, Bale και Μπενζεμά έχουν μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν σ’αυτό το στάδιο είχαν 70. Τόση διαφορά έχει το τίμημά της σε οποιαδήποτε ομάδα, επίσης και στη Μαδρίτη. Με 27 περισσότερα γκολ στο madridista σακούλι είναι πιθανό ότι πάνω από μια γκέλα θα μπορούσε να’χε αποφευχθεί.

Το γεγονός είναι ότι είναι η σεζόν με τα λιγότερα γκολ για το BBC στις 24 Φεβρουαρίου. Εάν την περασμένη σεζόν είχαν 70 γκολ, την προηγούμενη είχαν 71 και στην πρώτη τους χρονιά μαζί, 64. Ένας κόσμος σε σχέση με το νούμερο που έχουν στην φετινή, όσο κι αν ο Bale ήταν τόσο καιρό μακριά απ’τα γήπεδα. Ο μέσος όρος σκοραρίσματος δεν ξεγελά κι αυτός του BBC φέτος είναι 0,56 γκολ ανά παιχνίδι, έναντι του 0,96 την περασμένη σεζόν. Ένα στατιστικό ακόμα: οι τρεις τους δεν σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι απ’την 33η αγωνιστική του περασμένου έτους κατά της Χετάφε.

Ανάκτηση της πυγμής του

Απ’τη Μαδρίτη λείπουν πολλά γκολ της επιθετικής της τρίαινας κι ο Ζιντάν ελπίζει να τ’ανακτήσει το συντομότερο δυνατόν. Έρχεται η αποφασιστική στιγμή κι ο στόχος είναι η καλύτερη εκδοχή του BBC, αυτή της τεράστιας πυγμής του, να παραστεί το συντομότερο δυνατόν για να αντιμετωπίσει την τελική ευθεία της Laliga και του Champions League. Ο Ζιντάν κατανοεί ότι είναι θέμα χρόνου, κι επίσης ότι, ακριβώς χρόνος, δεν υπάρχει πολύς επειδή διακυβεύονται πλέον οι δύο τίτλοι.


Μέχρι στιγμής, η αλληλεγγύη της Μαδρίτης στον τομέα του σκοραρίσματος έχει σώσει πολλά παιχνίδια για τους λευκούς. Χωρίς το BBC, σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν βάλει το κατιτίς τους στο σκοράρισμα. Τώρα είναι σειρά των Κριστιάνο, Μπενζεμά και Bale να τραβήξουν και πάλι το κάρο. Ο Ουαλός, μάλιστα, μπορεί να’ναι βασικός στην Βιγιαρεάλ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.