News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θέλει να παίξει και προτείνει το κλείσιμο της επηρεασμένης κερκίδας

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Έχει προταθεί επίσης να γίνει το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο


Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να μην έχει λάβει ακόμη την επίσημη γνωστοποίηση της επίσημης αναστολής του παιχνιδιού της Κυριακής εναντίον της Θέλτα. Οι ηγέτες της λευκής ομάδας προσπαθούν, με όλα τα μέσα, να παίξουν, λόγω της έλλειψη ελεύθερων ημερομηνιών κι επειδή πιστεύουν ότι με την ομάδα του Ζιντάν να’χει δύο παιχνίδια λιγότερα, η la Liga θα νοθεύονταν.

Δεν κατανοούν το ν’αναβληθεί ένας αγώνας με 36 ώρες μπροστά για δουλειά και υπολογίζοντας την ανακοίνωση βελτίωσης του καιρού, όπως αντικατοπτρίζεται στις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ακόμα, η Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει να κλείσει η πληγείσα ζώνη, όπως έχει συμβεί στις δύο τελευταίες σεζόν λόγω της ανακαίνισης των απαρχαιωμένου δημοτικού vigués γηπέδου. Και είναι ότι το λευκό club θέλει να παίξει, επειδή πιστεύει ότι η κατάσταση προσφέρεται γι 'αυτό κι επειδή ο μεγάλος ζημιωμένος θα’ταν η διοργάνωση και η Αλαβές, αντίπαλος της Θέλτα στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει επίσης στο τραπέζι το ενδεχόμενο να παίξει σ’άλλο γήπεδο, όπως μπορεί να’ναι το De Santiago de Compostela κι ακόμη και το El Molinón, επιλογές που δεν μελετά η Θέλτα, τουλάχιστον για την ώρα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.