News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη προπονήθηκε στο Valdebebas στην επιστροφή της απ’την Castellón

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Η αποστολή πέρασε το βράδυ στη Vila Real, καθώς το αεροπλάνο δεν μπορούσε να απογειωθεί μετά τον αγώνα λόγω της ομίχλης

Οι βασικοί δούλεψαν στο γυμναστήριο κι ο Coentrao εξακολουθεί να μην βγαίνει στο γήπεδο


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο Valdebebas με το που πάτησε το πόδι στο Barajas γύρω στις 12.00. Η αποστολή αναχώρησε απ’το Barajas στην αθλητική της πόλη για να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Las Palmas στο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να περάσει τη νύχτα στην Καστεγιόν καθώς το αεροπλάνο της δεν μπορούσε να απογειωθεί μετά το παιχνίδι στο γήπεδο La Cerámica, λόγω της πυκνής ομίχλης. Παρά το γεγονός ότι η αποστολή πήγε μέχρι το αεροδρόμιο, δεν υπήρχε τρόπος να απογειωθεί και η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και να επιστρέψει σήμερα το πρωί.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Valdebebas οι βασικοί έμειναν στο γυμναστήριο, εκτός απ’τους Kroos, Casemiro και Marcelo, οι οποίοι έκαναν επίσης τζόκινγκ στο γρασίδι επιπλέον με το να δουλέψουν με τους υπόλοιπους στο γυμναστήριο.


Ο Coentrao, απ’τη μεριά του, δεν βγήκε επίσης στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο Danilo, ο οποίος συνεχίζει τραυματίας, συνδύασε ατομική εργασία με την ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.