News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κλείνει την υπογραφή του Augusto Galván

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Έχει περάσει ήδη από ιατρική εξέταση και το Μάρτιο θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει την υπογραφή του Augusto César Verissimo Galván, τον νεαρό υποσχόμενο της Σάο Πάολο. Σύμφωνα με το Globo Esporte κι όπως έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η MARCA, που ενημέρωσε ήδη για την επιχείρηση τον Δεκέμβριο, ο 17χρονος Βραζιλιάνος (κλείνει τα 18 στις 25 Μαρτίου) θα ενταχθεί στο λευκό club φέτος το καλοκαίρι. Εκ των προτέρων, στην Castilla.

Ο παίκτης είχε κλείσει ήδη τη συμφωνία του με τη Μαδρίτη, τον Οκτώβριο. Πέρασε ακόμη κι από ιατρική εξέταση. Ως εκ τούτου, θα’ναι το Μάρτιο, όταν θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα και θα ενσωματωθεί στην πειθαρχία της θυγατρικής, αν και σίγουρα δεν θα μπορεί να παίξει μέχρι την επόμενη σεζόν. Ενώ έχει μείνει ελεύθερος, το Globoesporte δείχνει ότι η Μαδρίτη θα πληρώσει 1 εκατομμύριο € στην Σάο Πάολο, καθώς κι άλλα 2 σε μεταβλητές.

Η MARCA το ενημέρωσε


Όπως ενημέρωσε η MARCA τον περασμένο Δεκέμβριο, η Μαδρίτη παρακολουθούσε για κάποιο διάστημα τον αριστερό επιτελικό μέσο, τον οποίο ήθελε επίσης η Barça, αν και ήταν ο λευκός σύλλογος που πήρε τον υποσχόμενο, έχοντας χάσει τον Isak απ’τη Μπορούσια πριν από λίγες βδομάδες.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.