News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη απαντά στον δήμαρχο του Vigo: «Οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου κι απολύτως ψευδείς»

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Του David G. Medina

Αρνείται ότι περιφρονεί τα μέτρα ασφαλείας


Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε ν’απαντήσει, μέσω μιας επίσημης δήλωσης, στις δηλώσεις του δημάρχου του Vigo, Abel Caballero, στις οποίες κατηγορούσε το λευκό club για περιφρόνηση των μέτρων ασφαλείας σχετικά με την αναστολή του αγώνα κατά της Θέλτα.

Η οντότητα του Chamartin θεωρεί ψευδείς τις κατηγορίες. Εδώ, τα τρία σημεία της ανακοίνωσής της.

1. Η Ρεάλ Μαδρίτης C. F. λυπάται για τις ατυχείς δηλώσεις του δημάρχου του Vigo, Abel Caballero, στις οποίες διαβεβαιώνει ότι αυτή η ομάδα περιφρόνησε τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα Real Club Celta de Vigo-Real Madrid C. F.

2. Αυτές οι δηλώσεις του δημάρχου δεν είναι μόνο εκτός τόπου, αλλά είναι κι απολύτως ψευδείς, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης C. F. δεν έχει αμφισβητήσει ανά πάσα στιγμή τα καθιερωμένα μέτρα ασφαλείας στο στάδιο Balaídos.

3. Η Real Madrid CF θέλει να καταστήσει πολύ ξεκάθαρο ότι, μετά την γνωστοποίηση της πιθανότητας της αναβολής του αγώνα, με περισσότερες από 30 ώρες μέχρι την διεξαγωγή του, πρότεινε στην LFP τρεις εναλλακτικές λύσεις: πρώτη, να μελετηθεί η πιθανή επισκευή του κατεστραμμένου σκέπαστρου του γηπέδου· δεύτερη, η πιθανότητα να κλείσει η επηρεαζόμενη κερκίδα· και τρίτη, εάν οι δύο προηγούμενες δεν ήταν εφικτές, να εξετάσει το διορισμό άλλου κοντινού γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα. Αυτές οι προτάσεις επιδίωκαν να αποτραπεί η αναστολή του αγώνα βλάπτοντας τις τέσσερις διοργανώσεις, λόγω του φαινομένου ντόμινο που υπάρχει μεταξύ τους, καθώς επίσης και τις τεράστιες οικονομικές απώλειες που παράγονται σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου και που θα’χουν τις επιπτώσεις τους στους επόμενους διαγωνισμούς της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.