News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ασφάλεια του Cristiano

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο επιθετικός αισθάνεται προστατευόμενος απ’τη Μαδρίτη

Η ομιλία του με τον Florentino μετά τον αγώνα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ λειτούργησε ως βάλσαμο


Ο Cristiano αισθάνεται ασφαλής και ήρεμος. Ξέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον υποστηρίζει κι αυτό του αρκεί για να συνεχίσει με πλήρη αυτοπεποίθηση. Οι εκρήξεις που δείχνει μερικές φορές στο γήπεδο στην ανταπόκριση ενός τομέα των οπαδών του Μπερναμπέου, είναι περαστικές και τις ξεχνά αργότερα.

Ο CR7 αισθάνεται προστατευόμενος. Αισθάνεται ότι ο σύλλογος είναι πίσω του, ότι περπατούν χέρι-χέρι, με στόχο την επίτευξη περισσότερων τίτλων. Η ομιλία που είχε με τον Florentino Pérez μετά τον αγώνα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ λειτούργησε ως βάλσαμο. Ο Πορτογάλος πήρε το μήνυμα που έψαχνε και στο σωστό χρόνο.


Είναι κοινή πρακτική να κατεβαίνει ο πρόεδρος στ’αποδυτήρια και να χαιρετά τους δικούς του, κάτι που έκανε την Κυριακή, έχοντας ειδική φροντίδα με τον επιθετικό, ο οποίος δεν κατάφερνε να κατανοήσει τις αποδοκιμασίες. Ξέρει ότι τιμωρείται για ότι παρουσιάζει κι αντιπροσωπεύει, και το αποδέχεται, αλλά όταν τις ακούει θυμώνει και δεν το κρύβει. Ο Ρονάλντο δεν αμφιβάλει για το τι μπορεί να προσφέρει ακόμα. Ο στόχος, όπως έχει αναγνωρίσει ο ίδιος ο παίκτης σε κάποια στιγμή, είναι να φτάσει στο αποφασιστικό κομμάτι σε καλή φυσική κατάσταση.

Δεν θέλω να πω κάτι. Τα’χει γράψει τέλεια από καιρό ο Javier Gomez Matallanas, μην κάνοντας τίποτα άλλο, παρά μόνο μια απλή καταγραφή κι εξιστόρηση των γεγονότων:


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.