News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αιμορραγία της Μαδρίτης μακριά απ’το Bernabéu

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του David G. Medina

Δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία δύσκολη νίκη ο απολογισμός της ως φιλοξενούμενη το 2017


Το 2017 δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τ’αποτελέσματα, αδιαμφισβήτητα το περασμένο έτος, έχουν μετατραπεί σε αρνητικά, σε σημείο που οι λευκοί περνούν το χειρότερο στάδιο της εποχής Ζιντάν.

Ο αποκλεισμός στο κύπελλο εναντίον της Θέλτα και οι δύο ήττες πρωταθλήματος στις επισκέψεις στο Mestalla και στο Pizjuán ήταν ένα πλήγμα για μια ομάδα που ονειρεύονταν μ’ένα άνευ προηγουμένου τρεμπλ στο club του Chamartin.

Για να εξηγηθεί αυτή η ύφεση είναι απαραίτητη η επίδραση της λευκής αδυναμίας εκτός έδρας. Εκεί που πριν η ομάδα ήταν αξιόπιστη (πειστικές νίκες εναντίον των Ατλέτικο, Εσπανιόλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις) τώρα φαίνεται ένα αδύναμο σύνολο στην άμυνα κι ανίκανο να ελέγξει τους αγώνες.

Κι αυτό γιατί το 2017 η Μαδρίτη παρουσιάζει έναν απελπιστικό απολογισμό μακριά απ’το Μπερναμπέου. Μόλις μία νίκη στην Παμπλόνα, και με ταλαιπωρία ενάντια στην τελευταία της Laliga. Στην πορεία, επιπλέον, η λευκή ομάδα έκλινε το γόνυ στο Copa del Rey. Είναι αλήθεια, ότι ήταν ζωτικής σημασίας το 1-2 στο Μπερναμπέου, αλλά επίσης και η ανικανότητα ν’ανατρέψει το αποτέλεσμα στο Balaídos. Ισοπαλία με 2-2 και το εισιτήριο για τους ημιτελικούς στην ομάδα του Vigo. Η ισοπαλία, στην περίπτωση αυτή, δεν χρησίμευσε για προκριθεί στον επόμενο γύρο όπως συνέβη με την ισοπαλία με 3-3 στο Pizjuán.

Δύο ήττες στο πρωτάθλημα

Στην Liga, η Μαδρίτη έχει υποκύψει στις δύο πιο δύσκολες εξόδους της. Η Σεβίλλη πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο με νίκη με 2-1 στη Liga στα τελευταία λεπτά, ενώ η Βαλένθια πήρε μια βαθιά ανάσα με το ίδιο αποτέλεσμα την Τετάρτη.

Σ’αυτή την περίπτωση, συνέβη και πάλι αυτό που καταδικάζει τη Μαδρίτη στις εξόδους της. Μια αμυντική αδυναμία που την οδήγησε να δεχθεί 10 γκολ σε 5 παιχνίδια. Εξωφρενικό για μια ομάδα στην οποία κοστίζει να φεύγει απ’το σπίτι.


Κι αυτή την Κυριακή, επισκέπτεται ένα άλλο παραδοσιακά δύσκολο γήπεδο για τη Μαδρίτη, το πρόσφατα βαφτισμένο στάδιο Cerámica, όπου περιμένει μια Βιγιαρεάλ που έκανε rotation στη Ρώμη και παρουσιάζει τον Zamora της Laliga, Sergio Asenjo.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.