News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμος για βασικός στη Villarreal ο Bale

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero
 
Μετά από 50' μεταξύ Εσπανιόλ και Mestalla, στοχεύει στην εντεκάδα της Κυριακής
 
Ο Ζιντάν τους προπονεί όλους, εκτός απ’τους τραυματίες Varane και Danilo, που δούλεψαν ατομικά
 
Ο Gareth Bale είναι πλέον έτοιμος. Ο Ουαλός εξτρέμ έχει ολοκληρώσει ενάντια σε Εσπανιόλ και Βαλένθια την περίοδο ρολαρίσματος που συνηθίζει να δίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν στους παίκτες του μετά από ένα τραυματισμό που, στην περίπτωση του 11, ήταν ιδιαίτερα μακρύς. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αδράνειας, ο Μπέιλ έχει σιγά-σιγά λεπτά. Σε σημείο που να παίζει σοβαρά για βασικός στο πρόσφατα μετονομασμένο Estadio de la Cerámica.
 
Ο Ουαλός προπονήθηκε και πάλι κανονικά σήμερα στο Valdebebas στην πρώτη προπόνηση μετά το Mestalla. Η μόνη απουσία ήταν του τραυματία Varane, πέρα ​​απ’αυτή του Danilo που προπονήθηκε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Enzo, ως συνήθως, ήταν ένας ακόμη στην προπόνηση.
 
Η επιστροφή του Bale στα γήπεδα ήταν σταδιακή. Εναντίον της Εσπανιόλ είχε 20 λεπτά, στα οποία εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που άφηνε το καταλανικό σύνολο για να θυμηθεί τη δύναμη του διασκελισμού και του σουτ του.
 
Στη Βαλένθια, το μερίδιό του ανήλθε σε 30 λεπτά. Ήταν το μόνο μέλος του BBC που δεν έπαιξε εξ αρχής ενάντια στην ομάδα του Voro. Η αλήθεια είναι ότι η επίπτωσή του στο παιχνίδι ήταν μικρότερη από ό, τι του Bernabeu. Η Βαλένθια ήταν εντελώς κλεισμένη και μόλις που άφησε χώρους στους οποίους θα μπορούσε ο Μπέιλ να αναδείξει την καθετότητα του.
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Ουαλός φαίνεται να’χει ολοκληρώσει πλέον αυτό το είδος της προετοιμασίας που σχεδιάστηκε γι 'αυτόν απ’τον Ζιντάν και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Antonio Pintus. Η βάση της φυσικής του κατάστασης, εκπληκτική, δεν του επέτρεψε μόνο ν’ανακάμψει σύμφωνα με τις καλύτερες εκτιμήσεις των ιατρικών υπηρεσιών της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επιπλέον, μπορεί να του επιτρέψει και να’ναι βασικός στο τρίτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του.
 
Εάν επιβεβαιωθεί η θέση του ως βασικός, και δεδομένου ότι αναμένεται ότι τόσο ο Κριστιάνο όσο κι ο Μπενζεμά θα συνεχίσουν άθικτοι, θα’ταν η πρώτη φορά απ’τις 2 Νοεμβρίου, που ξεκινά σ’ένα γήπεδο το BBC. Ακριβώς τώρα, όταν η Μαδρίτη χρειάζεται την καλύτερη εκδοχή των επιθετικών της για την αντιμετώπιση των βασικού κομματιού της σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.