News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιτέλους μαζί

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Στις 28 Μαΐου, στον τελικό του Μιλάνου ήταν η τελευταία φορά που ο Ζιντάν είχε επιλέξει την καλή του ενδεκάδα


Εννέα μήνες αργότερα, ο Ζιντάν μπορεί να επαναλάβει στο Estadio de la Cerámica την ενδεκάδα που οδήγησε τη Μαδρίτη στην κατάκτηση του ενδέκατου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Μια σύνθεση που, μέχρι τώρα, δεν θα μπορούσε να παρατάξει εξ αρχής. Έλειπε ο Bale, απ’τον οποίο έλειπε ρυθμός, αν και ήδη διαθέσιμος στο Mestalla.

Ο Ουαλός ήταν ο τελευταίος που εντάχθηκε, στην ομάδα με επικεφαλής τον Zizou. Ήταν επίσης αυτός που έχει υποφέρει μια πιο μακρά δοκιμασία με τη μορφή του τραυματισμού, μια μάστιγα που έπληξε ολόκληρη την αρχική ενδεκάδα που βγήκε εναντίον της Ατλέτικο στο San Siro στις 28 Μαΐου του 2016.

Ξεκινώντας με τον Keylor Navas, που εγχειρίστηκε το καλοκαίρι σ’έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που τον ανάγκασε να χάσει πολλά παιχνίδια στο ξεκίνημα στη σεζόν. Συνεχίζοντας με τους Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe και Μαρσέλο. Οι τέσσερις αμυντικοί που έπαιξαν βασικοί στο παλιό Giuseppe Meazza έχουν υποφέρει όλη αυτή τη σεζόν κάποιους σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς. Ούτε και η μεσαία γραμμή έχει γλιτώσει απ’αυτούς, αν και ήταν όλοι χτυπήματα: ο Casemiro κάταγμα κνήμης, ο Modric τραυματίστηκε στο γόνατο (και οι δύο στο ίδιο παιχνίδι, τον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον της Εσπανιόλ) κι ο Kroos έσπασε το πέμπτο μετατάρσιο.

Ούτε και το BBC δεν γλίτωσε απ’τους τραυματισμούς. Ο Cristiano πέρασε το καλοκαίρι με προβλήματα στο γόνατο (τραυματίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον της Γαλλίας), ο Μπενζεμά ξεκίνησε τη σεζόν μ’έναν μυϊκό τραυματισμό στο ισχίο που του προκάλεσε προβλήματα για αρκετές εβδομάδες κι ο τελευταίος που τραυματίστηκε ήταν ο Bale. Ο τραυματισμός του στους περονιαίους τένοντες είναι πλέον παρελθόν. Σήμερα θα μπορέσει να ξεκινήσει απ’την αρχή μαζί με τους συμπαίκτες του. Κι ο Ζιντάν, να επαναλάβει επιτέλους την ενδεκάδα του ενδέκατου. Πλέον φτάσαμε στον Φεβρουάριο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.