News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημη καταγγελία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Laliga για την τηλεοπτική μεταχείριση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θεωρεί εαυτόν περιφρονημένο στις αναμεταδόσεις που κάνει η Laliga


Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί εαυτόν περιφρονημένο στις μεταδόσεις που κάνει η Laliga και της οποίας το σήμα αποστέλλεται σε διαφόρους φορείς. Ο αγώνας εναντίον της Βιγιαρεάλ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και, όπως ενημέρωσε το Jugones της Lasexta, το λευκό club θα διαμαρτυρηθεί επίσημα στο σώμα που προΐσταται ο Javier Tebas μπροστά σ’αυτό που θεωρεί προσβολή για τα συμφέροντά του κι αυτά των οπαδών του.

Όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η MARCA, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποστηρίξει την καταγγελία της σε δύο παιχνίδια. Στο χθεσινό εναντίον της Βιγιαρεάλ και στου τελευταίου Clásico στο Camp Nou, στα οποία αισθάνονται ότι υπάρχουν ορισμένες φάσεις που αγνοούνται στην επανάληψη των μεταδόσεων και στις οποίες συμπτωματικά βγαίνει πάντα ζημιωμένη η λευκή ομάδα. Πιστεύουν ότι εστιάζει πάντα στις φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να δημιουργήσει αμφιβολίες υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αυτό των μεταδόσεων είναι ένα ακόμα σημείο της σαφής απόστασης που υπάρχει μεταξύ της Laliga με τη μορφή του προέδρου της Tebas και της τοποθέτησης της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχεδόν όλα τα θέματα.


Επιπλέον, οι ηγέτες της madridista οντότητας θεωρούν ότι τα σχόλια, αυτά που δεν εξαρτώνται πλέον απ’τη Laliga, είναι γενικά πάντα αντίθετα στην ομάδα του Ζιντάν σε όλες τις περιστάσεις κι έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.