News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα χτύπημα στη la Liga το Φεβρουάριο

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Της Patricia Terroba

Πιστεύουν ότι με νίκη στο επόμενα τρία παιχνίδια τους θα'ναι δύσκολο για κάποιον να τους πάρει τον τίτλο


Στην Ρεάλ Μαδρίτης το'χουν πολύ σαφές: Στις επόμενες δύο αγωνιστικές της Liga -τρεις για τους λευκούς λόγω του αγώνα που αναβλήθηκε εναντίον της Βαλένθια- μπορεί σχεδόν να εξασφαλίσουν τον τίτλο της εγχώριας διοργάνωσης. Και είναι ότι η ομάδα του Ζιντάν αντιμετωπίζει την επόμενη μιάμιση εβδομάδα με την πεποίθηση ότι θα'ναι μια περίοδος κλειδί για τον κύριο στόχο της σεζόν: τη Liga.

Αύριο θ'αντιμετωπίσουν την Εσπανιόλ στο Μπερναμπέου, την επόμενη Τετάρτη την Βαλένθια στο Mestalla, και την Κυριακή στις 26 την Βιγιαρεάλ στο Κεράμικα. Τρεις νίκες θα έβαζαν τους λευκούς με 58 βαθμούς πριν απ'την έναρξη του Μαρτίου, αλλά με 14 παιχνίδια ν'απομένουν ακόμα στη σεζόν (συν τον αναβληθέντα αγώνα κατά της Θέλτα).


Ωστόσο, στον σύλλογο κοιτάνε επίσης λοξά στο πρόγραμμα των κύριων ανταγωνιστών τους. Κι αυτό είναι που τους οδηγεί να σκέφτονται ότι ο Φεβρουάριος θα'ναι κλειδί για να βάλουν τον τίτλο του πρωταθλήματος σε καλό δρόμο. Η Barcelona, η δεύτερη στην κατάταξη, είναι πλέον ένα βαθμό πίσω απ'τη Μαδρίτη με δύο παιχνίδια περισσότερα από ό, τι οι λευκοί. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές, η ομάδα του Luis Enrique θ'αντιμετωπίσει τη Leganés, στο σπίτι, και την Ατλέτικο στο Calderon. Ημερομηνία κι αγώνας κλειδί, όχι μόνο στο cule πρόγραμμα και στων rojiblancos, αλλά επίσης και στους λογαριασμούς της Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο ανησυχεί λιγότερο, καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω με δύο παιχνίδια περισσότερα. Αλλά στο λευκό club είναι βέβαιοι ότι στην αναμέτρηση, η ομάδα του Simeone θα'ναι σε θέση να παλέψει τη Barça και να κλέψει τουλάχιστον δύο βαθμούς. Με μια ισοπαλία, οι culés θα'χαν 52 βαθμούς, έξι λιγότερους από ό, τι η Μαδρίτη. Και στη χειρότερη περίπτωση για τους λευκούς, με μια νίκη η ομάδα του Luis Enrique θα'φτανε στο Μάρτιο με 54. Τέσσερις λιγότερους απ'τη Μαδρίτη, πάντα εφόσον οι λευκοί κερδίσουν τα τρία παιχνίδια. Ένα περιθώριο που στην ομάδα θεωρούν ιδανικό για να βάλουν σε καλό δρόμο τον τίτλο. Έτσι, είναι πεπεισμένοι, ότι την 24η αγωνιστική μπορούν να δώσουν ένα χτύπημα στη Liga.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.