News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα ματς πυροτεχνήματα

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Των Jesús Sánchez και Fernando Álvarez

Αναμέτρηση κλειδί στο Mestalla για την πορεία του πρωταθλήματος


Η Laliga θα πάρει ένα ή άλλο μονοπάτι, αφού ξεκινήσει η αποπληρωμή του χρέους των παιχνιδιών, με την Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο Mestalla. Η Βαλένθια, στην καλύτερη στιγμή της στη σεζόν, υποδέχεται τον πρωτοπόρο που μπορεί να βγάλει τον πρώτο μπαλαντέρ απ’τους δύο που έχει για να προσπαθήσει να επεκτείνει το πλεονέκτημά στο πρωτάθλημα. Η αποφασιστική εβδομάδα ξεκινά για την ομάδα του Ζιντάν. Το valencianista γήπεδο είναι sold out, παρά την απογευματινή ώρα (19:45 μ.μ.) σε μια καθημερινή, για να μην συμπέσει με το Champions League.

Το ματς είναι ζεστό, όπως πάντα, και είναι φορτωμένο με ιστορία, όπως αρμόζει σε μια μονομαχία που έχει διεξαχθεί 82 φορές στο valencianista γήπεδο. Ήταν στο Mestalla όπου ο Μπενίτεθ κατεύθυνε το τελευταίο παιχνίδι του ως προπονητής της Μαδρίτης (2-2) κι όπου έπαιξε ο Ζιντάν το πρώτο παιχνίδι του ως λευκός παίκτης το 2001, με ήττα (1-0).

Η Βαλένθια, ενισχυόμενη απ’τις χειμερινές ενισχύσεις των Orellana και Zaza, αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τα καλύτερα αισθήματα της σεζόν μετά από μια πολύ καταλυτική νίκη κατά της Αθλέτικ κι έχοντας κάνει δύο παιχνίδια με μηδέν παθητικό. Το σύστημα του διπλού πίβοτ και η άφιξη του Χιλιανού έχει δώσει άλλη πτήση στη Βαλένθια, η οποία φαίνεται να’χει ξεχάσει ντροπιαστικές ήττες όπως της Eibar.

Ίδια εντεκάδα ή αλλαγές;

Πάει πολύς καιρός που η Βαλένθια δεν ανταγωνίζεται σ’έναν μεσοβδόμαδο αγώνα. Έχει να αντιμετωπίσει τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 10 ημέρες (Athletic, Ρεάλ Μαδρίτης, Αλαβές και Leganés). Έτσι, μια απ’τις μεγάλες ανησυχίες του Voro είναι ν’ανακτήσει τους παίκτες. Εάν ήταν στο χέρι του valenciano τεχνικού, θα επαναλάμβανε την ίδια εντεκάδα που κέρδισε χωρίς προβλήματα την Athletic. Αλλά έχει ήδη αφήσει να υπαινιχθεί ότι θα’ναι πολύ δύσκολο, επειδή το Σάββατο έχει ένα άλλο ματς και την επόμενη Τρίτη, ένα ακόμα. Το κλειδί θα’ναι στην διατήρηση της κατοχής. Φαίνεται λογικό να συνεχίσει με το πλάνο του Orellana ως επιτελικό μέσο, με τους Enzo και Parejo ως διπλό πίβοτ. Αλλά έχει επίσης δοκιμάσει τη δυνατότητα του Soler ή του Mario Suarez, που ξεκουράστηκαν την Κυριακή για να εξοπλίσει μια πιο αμυντική τριάδα.

Για τον Ζιντάν, εν τω μεταξύ, ο πειρασμός είναι να παρατάξει εξ αρχής το BBC που δεν παίζει στο πρωτάθλημα απ’τις 29 Οκτωβρίου στη Βιτόρια. Το σχέδιο για τον Bale μοιάζει άλλο. Θα’πρεπε να’ναι βασικός στη Νάπολι. Ο Zizou μπορεί να βάλει την καλή του ομάδα, με τον Lucas Vázquez στον Ουαλό. Isco και James έχουν επίσης πιθανότητες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Ο Ramos θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας κι ο Modric στη μεσαία γραμμή για ένα ραντεβού που φαίνεται αποφασιστικό.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.