News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα «γερμανικό» διάλειμμα για τον Kroos

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Του Delfin Melero

Ο Γερμανός θα περάσει 16 ημέρες χωρίς να παίζει


Ο Toni Kroos θα’χει αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί. Ο Γερμανός πρόκειται να’χει 16 μέρες χωρίς να παίζει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου (δεν μετράνε αυτά του Valdebebas). Μέχρι που η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο πρώτο σκέλος των 16 του Champions League. Θα’ναι 17 μέρες μετά τον αγώνα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στην οποία ο Γερμανός έπαιξε 90 λεπτά.

Αλλά γιατί τόσο καιρό; Εύκολο. Ο Kroos είδε απέναντι στην Σοσιεδάδ κίτρινη κάρτα, που σήμαινε ποινή που επρόκειτο να εκτίσει χθες στο Balaídos. Αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε, οπότε η ποινή πάει για την επόμενη αγωνιστική κι ο Toni θα’ναι απών απ’τον αγώνα του Σαββάτου στο Sadar. Περισσότερος χρόνος χωρίς να παίζει για τον Kroos. Όλα αυτά, βέβαια, μαζί με το ότι η Μαδρίτη θα’χει αυτήν την βδομάδα ελεύθερη λόγω του αποκλεισμού απ’το Κύπελλο.


Αν δεν συμβεί τίποτα παράξενο, ο Kroos θα παίξει ξανά την Τετάρτη στις 15 Φεβρουαρίου στην επιστροφή του Champions League, όταν αρχίζουν οι νοκ άουτ γύροι, ο γύρος των 16, το πραγματικό Ευρωπαϊκό Κύπελλο, που ξεκινά για τη Μαδρίτη εναντίον της Νάπολι του Sarri.

Ο Kroos, βασικότατος για τον Ζιντάν, θα’χει αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί. Γι’αυτό μπορεί να’ναι ήσυχος ο Γάλλος. Αν και μετά, κανείς δεν ξέρει. Όντας τόσο καιρό χωρίς να παίζει ένα παιχνίδι μπορεί επίσης να’ναι αντιπαραγωγικό. Στο Champions League πρέπει να φτάσει στην πρίζα.


Θα’ναι το πρώτο μεγάλο διάλειμμα του Kroos στην Ισπανία, χωρίς να’ναι τραυματίας, συνηθισμένος όπως ήταν στη Μπάγερν να επαναφορτίζει τις δυνάμεις κατά τη διάρκεια του βαρύ γερμανικού χειμώνα. Η Bundesliga σταματά ένα μήνα στο τέλος και στην αρχή του νέου έτους, όπως και τώρα ο ανταγωνισμός για το καλό του Kroos. Ώρα ξεκούρασης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.