News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Carvajal και Marcelo: ενισχύσεις του Champions league

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα στην ομάδα και θα’ναι έτοιμοι για το πρώτο σκέλος εναντίον της Νάπολι


Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακτά παίκτες. Καλές ειδήσεις ​​για τον Ζιντάν έρχονται επίσης απ’τους μπακ. Τόσο ο Carvajal όσο κι ο Μαρσέλο πρόκειται να ενσωματωθούν στην δουλειά της ομάδας την επόμενη βδομάδα, και οι δύο θα προλάβουν την αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Νάπολι στις 15 Φεβρουαρίου. Το πρώτο σκέλος στο Μπερναμπέου ήταν ο μεγάλος στόχος και των δύο και, εκτός από έκπληξη, ο προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει στους δύο βασικούς του μπακ.

Ο Μαρσέλο τραυματίστηκε στο ματς με τη Μάλαγα στις 21 Ιανουαρίου. Παρά το ότι η απουσία του υπολογίζονταν στις τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, ο Βραζιλιάνος βγήκε ήδη στο γήπεδο, το περασμένο Σάββατο, έχοντας αναρρώσει πολύ απ’τον τραυματισμό του ΙΙ βαθμού στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο.

Όσο για τον Carvajal, ο ίδιος μίλησε για την επιστροφή του στην παρουσίαση του Campus της Ρεάλ Μαδρίτης στη Leganés. "Αν όλα πάνε καλά, την επόμενη Τρίτη θα μπορώ να προπονηθώ με την ομάδα. Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω, κι αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσω πλέον την αποκατάσταση, πρώτα χωρίς μπάλα και στη συνέχεια μ’αυτήν", ομολόγησε.

Ο μπακ δεν μπόρεσε ήδη να παίξει στο πρώτο σκέλος του Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα στο Μπερναμπέου. Την παραμονή της αναμέτρησης, στις 17 Ιανουαρίου, ο μπακ βγήκε στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και συμμετείχε στο κορόιδο. Ωστόσο, στην συνέχεια δεν μπήκε στην λίστα του Ζιντάν λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Ο αμυντικός δεν έκανε εξετάσεις μέχρι την επομένη κι ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό II βαθμού στον δεξί μηριαίο δικέφαλο.

Ο Carvajal έχει χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Μάλαγα και Ρεάλ Σοσιεδάδ και τα δύο του Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα. Σ’αυτά θα πρέπει να προστεθεί η αναμέτρηση αυτής της Κυριακής στο Vigo, αλλά η ιδέα είναι ότι θα μπορούσε να παίξει μερικά λεπτά στην επόμενη αγωνιστική ενάντια στην Οσασούνα στην Παμπλόνα.


Ο Ζιντάν έπρεπε να ψάξει διάφορες λύσεις στα τελευταία παιχνίδια στις απουσίες των δύο μπακ του, θεμελιώδεις και οι δύο τους όλη τη σεζόν. Ο Danilo έχει εμφανιστεί στα δεξιά κι ο Nacho στ’αριστερά. Και θα το επαναλάβουν αυτήν την Κυριακή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.