News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αναβλήθηκε το Celta-Real Madrid

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η ημερομηνία του αγώνα μένει στον αέρα μέχρι να έρθει μια συμφωνία μεταξύ των μερών


Η Laliga ανακοίνωσε στις 22:12 αυτού του Σαββάτου ότι «το Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης δεν να γίνει αύριο στο Στάδιο Balaídos, λόγω της κατάστασης του σκέπαστρου».

"Όπως ενημερώνει το Δημαρχείο του Vigo, αυτός ο οργανισμός πιστεύει ότι στο Στάδιο Balaídos δεν υπάρχει ασφάλεια για τους θεατές και τους παίκτες που θα βρεθούν στον αγώνα Real Club Celta - Real Madrid CF αυτής της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου του 2017, για την 21η αγωνιστική της Laliga Santander. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας αυτήν την πληροφορία, η Laliga και η Real Club Celta έχουν διαβιβάσει την εν λόγω την έκθεση στην RFEF", ανέφερε σε δήλωσή της η Laliga.

Χωρίς ημερομηνία

"Η Laliga θα προτείνει πιθανές ημερομηνίες για να γίνει το εν λόγω παιχνίδι ακούγοντας τις απόψεις των συλλόγων και των φορέων της τηλεόρασης, έτσι ώστε ο πρόεδρος της RFEF ν’αποφασίσει, όπως υποδεικνύει η διαδικασία του ομοσπονδιακού κανονισμού σύμφωνα με τα άρθρα 239, 240 και 241 για να ορίσει την ημερομηνία ενός αναβληθέν αγώνα, και που συνήθως ανατίθεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού", ανέφερε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.