News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αμφίβολος εναντίον της Espanyol ο Ramos

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Λόγω ενός δυνατού χτυπήματος στο ισχίο


Ο Sergio Ramos δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι εναντίον της Νάπολι. Στην πραγματικότητα, άντεξε στο γήπεδο πολύ περισσότερο από ότι θα’χε παραμείνει υπό κανονικές συνθήκες. Το γεγονός ότι ήταν ένας αγώνας Champions League στον οποίο, επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πίσω στο σκορ, έκανε τον Ramos να παραμείνει στο γήπεδο μέχρι το 71ο  λεπτό, πλέον με το σκορ στο 3-1, οπότε αντικαταστάθηκε απ’τον Pepe.


Ο αρχηγός υπέστη ένα χτύπημα στο ισχίο σε μια διεκδικούμενη μπάλα μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι. Το ατύχημα προκάλεσε τη διαδικασία του επείγοντος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης: ο Ζιντάν έστειλε τον Pepe για ζέσταμα, εν αναμονή μιας πιθανής αλλαγής. Ο Sergio προτίμησε ν’αντέξει. Η Νάπολι προηγούνταν χάρη στο γκολ του Insigne και η Μαδρίτη αγωνίζονταν να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Σταδιακά, με το πέρασμα των λεπτών, η πληγείσα περιοχή (ισχίο και προσαγωγός) ζεστάθηκε. Αλλά η δυσφορία δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Ήρθε η ισοφάριση, έργο του Μπενζεμά, και το ημίχρονο. Ο αρχηγός μίλησε με τον προπονητή του κι αποφάσισε να συνεχίσει, να δοκιμάσει και να περιμένει μια πιθανή αλλαγή της πορείας του ματς. Αυτή ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Τα γκολ των Kroos και Casemiro επέτρεπαν στη Μαδρίτη ν’αυξήσει τη διαφορά. Ο Sergio αποφάσισε τότε ότι είχε φτάσει η ώρα να φύγει απ’τον αγωνιστικό χώρο.


Σήμερα, ο στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που απέκλεισαν έναν μυϊκό τραυματισμό. Ο Ramos υπέστη μόνο μια δυνατή μελανιά που, σε κάθε περίπτωση, τον καθιστά πολύ αμφίβολο για τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Εσπανιόλ (17.15). Το καλό επίπεδο που έδειξε ο Pepe στην επιστροφή του και η εναλλακτική του Nacho θα κάνουν τον Ζιντάν να μην ρισκάρει με το νούμερο 4. Και είναι ότι στη Μαδρίτη κοιτάνε επίσης τη Βαλένθια (Τετάρτη 19.45), ακριβώς στη γωνία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.