News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το νέο Bernabeu θα αυξηθεί σε ύψος 10 με 12 μέτρα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Το Δημοτικό Συμβούλιο δίνει σήμερα το ναι στις μεταρρυθμίσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης θα εγκρίνει σήμερα το σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Bernabeu και θα δοθεί ένας μήνας για αντίθετα επιχειρήματα ώστε να μπορέσουν ν'αρχίσουν οι εργασίες. Το αρχικό σχέδιο απορρίφθηκε και τώρα έχει πλέον την υποστήριξη της ομάδας της Manuela Carmena.

Στο νέο σχέδιο υπάρχει μια ζώνη εστίασης, η επέκταση του μουσείου και η μεγάλη καινοτομία του πολυτελούς ξενοδοχείου που θα'ναι η αναφορά του νέου Bernabeu. Οι ωφελημένες περιοχές θα'ναι η πλατεία των Sagrados Corazones, όπου δεν θα βρίσκεται πλέον το εμπορικό κέντρο της La Esquina και το οποίο θα αντικατασταθεί από μια πλατεία με κήπο των 6.000. Το ύψος του νέου Bernabéu θα αυξηθεί κατά 10 με 12 μέτρα.

Απ'την Paseo de la Castellana θα αφαιρεθεί το πάρκινγκ και θα εμφανιστεί ένας πεζόδρομος,  όπου θα εξαφανιστούν οι πύργοι εκκένωσης. Η οδός του Rafael Salgado, παράλληλα στην Concha Espina, θα υποστεί σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον του σταδίου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.