News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μήνυμα του Zidane: "Παίζουμε και κερδίζουμε"

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς να αγώνες


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ακολουθεί το ρυθμό του. Τίποτα δεν φαίνεται να μεταβάλει τον παλμό του Γάλλου. Εδώ και μήνες υπήρξαν οι τραυματισμοί που τον έχουν βάλει σε δοκιμασία. Ούτε μια γκριμάτσα, ούτε μια κακή κίνηση. Περιορίστηκε στο να δουλέψει με ό, τι είχε και τέλος. Τώρα η ιστορία έχει επαναληφθεί και το μόνο μέλημά του ήταν και είναι να μην αποσπαστεί η προσοχή των παικτών του μετά την αναβολή του αγώνα κατά της Θέλτα και τις δύο εβδομάδες χωρίς αγώνες.

Ο Γάλλος προπονητής ξέρει ότι οι παίκτες του, όπως και το υπόλοιπο εκείνων που αποτελούν μέρος της ελίτ, είναι ανταγωνιστικά ζώα κι ότι 14 ημέρες είναι πολλές χωρίς να παίζουν κάποιο παιχνίδι. Για το λόγο αυτό, τις τελευταίες μέρες έχει επιμείνει πολύ στο ρόστερ του στην υποχρέωση να ξεχάσουν ό, τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα του Vigo.

«Παίζουμε και κερδίζουμε», επανέλαβε στους παίκτες του για να προσπαθήσουν να απομονωθούν από ό, τι συνέβαινε απ’το Σάββατο το μεσημέρι. Προτίθεται να πάρει η λευκή ομάδα το παιχνίδι εναντίον της Οσασούνα σαν έναν τελικό, να μην σκέφτονται αυτό που έρχεται την Τετάρτη εναντίον της Νάπολι. Προτεραιότητα Liga, ολική κι απόλυτη. Το Champions League θα’ρθει την επόμενη εβδομάδα.

Το μήνυμα του Ζιντάν έρχεται γιατί έχει παρατηρήσει αποδυτήρια ενοχλημένα λόγω του ότι δεν έπαιξαν κι επειδή γνωρίζει ότι τόσο ο σύλλογος όσο κι ο οπαδός είναι ενοχλημένοι γι’αυτό που συνέβη και λόγω της πιθανότητας να βγουν στο Sadar πίσω απ’τη Barcelona, κάτι που για τον τεχνικό αξίζει επίσης μια συναισθηματική ισορροπία που ο παίκτης δυσκολεύεται να βρει.

Σε επτά ημέρες έχουν περάσει απ’τον να θέλουν να εκδικηθούν την ήττα απ’την Celta στο κύπελλο, στην ανάγκη να κερδίσουν στην Παμπλόνα για να μην χάσουν την πρωτοπορία, κατάσταση που το ρόστερ πιστεύει ότι έχει έρθει άδικα. Λοιπόν, ο Γάλλος εργάζεται καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενάντια σ’όλα αυτά κι ενάντια στην Οσασούνα, φυσικά.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.