News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Το Copa είναι σημαντικό και δεν θα παρατήσουμε τίποτα"

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«Είμαστε πολύ καλά από φυσικής κατάστασης και θα συνεχίσουμε έτσι»

"Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να παίξουμε και το καλό είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε ό, τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι", πρόσθεσε.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα κατά της Θέλτα. Ο λευκός τεχνικός ανέλυσε το δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου στο Balaídos: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, αφού χάσαμε στο πρώτο σκέλος, αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε κι ότι είναι ένας αγώνας για την πρόκριση. Το καλό είναι ότι αύριο μπορούμε ν’αλλάξουμε ό, τι συνέβη στο πρώτο σκέλος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να παίξουμε ένα πολύ ωραίο και περίπλοκο παιχνίδι».

"Μας αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και περιστασιακά μας αρέσει να’χουμε την ευκαιρία να κάνουμε ανατροπή. Θα παίξουμε τα πάντα που έχουμε μπροστά και δεν θα παρατήσουμε τίποτα. Είναι μια ακόμα διοργάνωση. Δεν θ’αλλάξουμε τίποτα λόγω των τραυματισμών. Θα παίξουν άλλοι και θα προσπαθήσουν να τα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάνε καλά. Πρέπει να σκοράρουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι".

Αποτυχία σε περίπτωση αποκλεισμού;

"Δεν πιστεύω ότι θα’ναι η μεγαλύτερη αποτυχία μας αν αποκλειστούμε, αλλά δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι μόνο τον αγώνα που πρέπει να κάνουμε. Το Σάββατο ήμουν λυπημένος γιατί δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν παίκτη τραυματία και λυπημένο. Με επηρεάζει μία μέρα. Είχαμε μια μέρα για ν’ανακάμψουμε, άλλη μια για να δουλέψουμε και τώρα σκεφτόμαστε άλλη διοργάνωση".

Τραυματισμοί

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και προπονηθήκαμε λιγότερο και κάναμε περισσότερο αποκατάσταση. Είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα και δεν πρόκειται ν’αλλάξουμε τίποτα. Αν παίζεις και δεν προπονείσαι θα υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί. Θα συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή δουλειάς και θα προχωρήσουμε. Είπα μετά το παιχνίδι ότι ήμουν ανήσυχος, πάνω απ’όλα επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω έναν παίκτη τραυματία και λυπημένο. Σήμερα είμαστε όλοι και θα’χουμε τους πάντες όπως πάντα. Πρόκειται για μια ομάδα. Αύριο είναι μια ευκαιρία για όσους δεν συνηθίζουν να παίζουν».

Οι οπαδοί του Μπερναμπέου

«Δουλεύουμε και θέλουμε να κάνουμε το μέγιστο για εμάς και τους οπαδούς που έρχονται να μας βοηθήσουν. Σ’αυτό το στάδιο έχουν υπάρξει αποδοκιμασίες σ’όλους κι αυτό δεν θ’αλλάξει. Το μόνο που σου λέω είναι ότι χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας. Αυτό είναι σαφές».

"Οι τραυματισμοί είναι πολλοί τον τελευταίο καιρό, αλλά εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα αυτά. Όλοι αυτοί που είναι μέσα κάνουν το καλύτερο έτσι ώστε οι παίκτες να’ναι καλά. Θα ήθελα να τους είχα όλους, ναι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μέσα σε μια σεζόν είναι φυσιολογικό να τραυματίζονται παίκτες. Είμαστε πολύ καλά σωματικά και θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο".

James

«Έχει υποφέρει στο άλλο πόδι, αλλά είναι καταπόνηση. Δεν είναι ένας τραυματισμός, αλλά όταν έχεις κάτι στη μία πλευρά μπορεί πάντα να περάσει στην άλλη. Είπα ότι τη Δευτέρα επρόκειτο να’ταν μαζί μας και στο τέλος δεν ήταν έτσι. Αυτός ήθελε επίσης να’ταν και δεν είναι ικανοποιημένος. Ελπίζω να’ναι μικρό πράγμα, επειδή είναι μόνο καταπόνηση».

Αποδυτήρια

"Όταν υπάρχουν τραυματισμοί ανησυχείς κι επίσης όταν χάνεις ένα παιχνίδι, αλλά εγώ δεν ανησυχώ. Θα συνεχίσουμε όλοι να κάνουμε το ίδιο και τ’αποδυτήρια έχουν κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να παίξουμε ένα πολύ όμορφο και δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε πολύ κίνητρο".

Coentrão

"Αύριο θα’ναι μαζί μας, γιατί μετά απ’τον πολύχρονο τραυματισμό του, εφόσον είσαι καλύτερα, η απαίτηση της προπόνησης κάνει μερικές φορές σε ενοχλεί κάτι. Αλλά είναι φυσιολογικό μετά από 5 ή 6 μήνες εκτός. Αυτός θέλει, είναι εκεί, αλλά στη συνέχεια το σώμα μερικές φορές του λέει σταμάτα λίγο. Αύριο θα’ναι κι ελπίζω να του περάσει γρήγορα όλο αυτό".

Η στιγμή της φόρμας του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Αν είναι καλά θα παίξει. Ήταν ένα χτύπημα και κάτι τον έχει ενοχλήσει, αλλά είναι καλά. Σκεφτόμαστε αποκλειστικά τον αυριανό αγώνα".

Mariano


"Θα’ναι μαζί μας. Υπολογίζω τους πάντες που υπάρχουν".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.