News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Πρέπει να συνεχίσουμε με την ιδέα μας και γυρίσουμε την κατάσταση»

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

«Στο ποδόσφαιρο η σταθερότητα σε κάνει να γίνεσαι όλο και καλύτερος»

«Δεν φοβάμαι την πίεση, με κάνει να μεγαλώνω και να’μαι ισχυρότερος κάθε μέρα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα ενάντια στη Μάλαγα (Σάββατο 17.15).  Ο προπονητής ανέλυσε την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Liga: «Έχουμε πλέον το παιχνίδι κι αυτό είναι το καλό γιατί θέλουμε ν’αλλάξουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι και, παρόλο που είχαμε μετά βίας χρόνο να ανακάμψουμε, το αντιμετωπίζουμε με την πρόθεση να δώσουμε το μέγιστο απ’την αρχή. Δεν θ’αλλάξουμε την ιδέα μας. Στη συνέχεια θα πρέπει να την εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Έχω δει πολλά παιχνίδια της Μάλαγα. Τα αποτελέσματά της δεν είναι θετικά, αλλά είναι μια καλή ομάδα, οργανωμένη και που ξέρει να παίζει. Ο αντίπαλος θα σου το κάνει πάντα δύσκολο».

"Η νοοτροπία μου είναι να’μαι πάντα συγκεντρωμένος στην δουλειά, διότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές υπάρχουν κακές στιγμές, αλλά πρέπει να τις ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε σκεπτόμενοι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Τον τελευταίο καιρό σκοράρουμε και μας βάζουν γκολ. Πρέπει να’χουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε κάθε φάση κι αυτό είναι όλο. Δεν ανησυχώ".

Αναζήτηση λύσεων

«Είναι μια περίπλοκη στιγμή, γενικά. Έχουμε χάσει μόνο δύο παιχνίδια και δεν θ’αλλάξει τίποτα. Όταν χάνουμε μιλάει όλος ο κόσμος και πρέπει να το δεχτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να γυρίσουμε αυτήν την κατάσταση. Ίσως έχουμε χάσει τα δύο παιχνίδια σε μια καλή στιγμή για να επιστρέψουμε τώρα και πάλι στις νίκες, ν’ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Θα’χει πάντα κριτικές, αλλά είναι συνηθισμένος. Σκέφτεται πλέον τον αυριανό αγώνα για να τα πάει καλά κι επικεντρώνεται σ’αυτό και τίποτα άλλο. Είναι καλά και θα’ναι πάντα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Το σημαντικό είναι να συνεχίσει να δουλεύει στο γήπεδο. Κερδίζει πάντα και κερδίζει. Το πρόβλημα είναι όταν δεν σκοράρει, επειδή έχουμε συνηθίσει να’ναι μόνο αυτός που κάνει τη διαφορά. Μερικές φορές μπορεί να παίζει χειρότερα, μου συνέβαινε και μένα, και τι έγινε; Ελπίζω ναχουμε ηρεμία».

"Τις προάλλες έπαιξε ως φορ, γιατί βάλαμε τους Asensio και Lucas Vázquez για να’χουμε περισσότερο χώρο κι εστίαση. Ξέρουμε πως έχει παίξει όλη του τη ζωή. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, αλλά η αγαπημένη του είναι στ’αριστερά κι αυτό δεν θα αλλάξει. Δεν πρέπει να τρελαινόμαστε".

«Δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι παίζουμε πολύ καλά. Είπα ότι το πρώτο μέρος ήταν σπάνιο και μπήκαμε λίγο παράξενα, αλλά αναλύοντάς το δεν ήταν έτσι. Είχαμε τα λάθη μας κι ο αντίπαλος ήξερε να εκμεταλλευτεί τα δύο που είχε. Δεν θα’μαι επικριτικός. Μπορεί να υπάρχει η σκέψη ότι συμβαίνει κάτι μετά από δύο ήττες, αλλά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο η σταθερότητα σε κάνει να γίνεσαι κάθε φορά και καλύτερος. Δεν θα τρελαθώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα το αλλάξουμε. Έχει συμβεί ήδη περισσότερες φορές και θα κάνουμε πάντα το μέγιστο για να προχωράμε στα παιχνίδια».

Danilo

«Είναι άδικη η αντιμετώπιση που έχει, πάνω απ’όλα όσα λέγονται γι 'αυτόν και το τι γράφουν. Είναι ένας επαγγελματίας και αφοσιώνεται πάντα. Μπορείς να το πας καλά ή άσχημα, αλλά εγώ τον βλέπω να παίζει καλά. Φυσικά και μπορεί να τα πάει καλύτερα, αλλά όπως όλοι. Είναι μια χαρά να βλέπεις πώς ένας παίκτης σαν κι αυτόν είναι αφοσιωμένος κάθε μέρα στο 100%».

"Την καλύτερη έκδοση του Danilo την θέλουμε όλοι κι αυτός δουλεύει γι 'αυτό. Πιστεύω ότι οι οπαδοί θα’ναι μαζί του, όπως με την ομάδα. Έχει την υποστήριξη των συμπαικτών του και του προπονητή. Είμαι 1000% μαζί του γιατί είναι ένας παίκτης που μου αρέσει".

Αίσθηση πίεσης

«Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε φάση. Έπαιξα ποδόσφαιρο και ξέρω ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά θα ξεχάσουμε σίγουρα αυτή τη στιγμή. Όταν υπογράφεις γι’αυτό το κλαμπ ξέρεις ότι θα υπάρχει πάντα πίεση, αλλά αυτό με κάνει να μεγαλώνω και να’μαι πιο δυνατός κάθε μέρα. Δεν φοβάμαι τη πίεση. Η πίεση με οδηγεί στο να κάνω τα πράγματα σωστά. Είμαι ικανοποιημένος με ό, τι κάνω και θα’μαι έτσι μέχρι την τελευταία μέρα εδώ».

James

"Έχει ακόμα ενοχλήσεις στο υποκνημίδιο, αλλά την επόμενη εβδομάδα, κι ελπίζουμε τη Δευτέρα, θα’ναι μαζί μας. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς από χτυπήματα, όχι μυϊκούς. Ελπίζω ο James να’ναι με την ομάδα τη Δευτέρα. Οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές δουλεύουν καλά μ’αυτούς που εξακολουθούν να’ναι τραυματίες".

Morata


"Προπονείται καλά και τώρα θα πρέπει να παίξουν άλλοι. Είναι συγκεντρωμένος, προπονείται κι έτοιμος για την ομάδα. Θα δούμε αύριο πώς θα παίξουμε".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.