News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Οι οπαδοί θα ενθαρρύνουν την ομάδα. Είμαστε μαζί τους κι αυτοί μαζί μας"

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπορεί να σε βάλει σε δυσκολίες ανά πάσα στιγμή»

«Ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε με την σταθερότητα που είχαμε μέχρι τώρα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο λευκός τεχνικός ανέλυσε τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος: "Ο απολογισμός είναι πολύ θετικός για μας. Αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ικανοποιημένοι με ότι κάναμε μέχρι τώρα, αλλά αρχίζει ο δεύτερος γύρος και πρέπει να’χουμε την ίδια σταθερότητα που είχαμε, γνωρίζοντας ότι θα’ναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο".

"Οι άνθρωποι, αύριο, θα ενθαρρύνουν την ομάδα. Αυτό είναι που μας νοιάζει. Είμαστε μαζί τους κι αυτοί μαζί μας. Θα κερδίζουμε πάντα με τη βοήθεια του κοινού. Πιστεύω σ’αυτούς. Είναι απαιτητικοί κι αυτό είναι καλό για εμάς. Με την υποστήριξή του θα κερδίσουμε σίγουρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Δεν ανησυχώ για τίποτα".

Η Real Sociedad

«Ο αποκλεισμός απ’το Copa del Rey δεν πρόκειται να επηρεάσει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στο κάνει πολύ δύσκολο. Έχει βελτιωθεί και είχε μια στιγμή στην οποία κέρδιζε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες ανά πάσα στιγμή».

Danilo

"Είναι έτοιμος να παίξει και θέλει να παίζει πάντα. Δεν διαγράφεται. Έχει προσωπικότητα κι αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Χρειάζεται την υποστήριξη όλων των συμπαικτών του και ειδικά των ανθρώπων που θα’ρθουν να μας υποστηρίξουν. Είναι έτοιμος".

Μπενζεμά

"Κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει στο γήπεδο κι όλο το κοινό θέλει πάντα περισσότερα απ’τους παίκτες του. Έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα να το αποδεχθεί. Θα τον υποστηρίζω πάντα και δεν θα διαγραφεί ποτέ. Θα τον υποστηρίζω πάντα και περισσότερο όταν ενοχλούν τους παίκτες απ’έξω".

"Ο καθένας μπορεί να’χει την άποψή του, αν κι εγώ μπορώ να συμφωνώ ή όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να πιστεύουμε σ’αυτό που κάνουμε. Τίποτα περισσότερο. Με πονάει το ίδιο να επικρίνουν τον ένα ή τον άλλο. Όντας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να σε επικρίνουν και είναι μέρος της δουλειάς σου. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για μένα".

Η επίσκεψη του προέδρου στο ρόστερ

"Ο πρόεδρος έρχεται να μας δει που και που, όταν θέλει. Το μήνυμά του είναι πάντα θετικό προς εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, μας ενθαρρύνει, έχουμε την υποστήριξή του και του συλλόγου γενικότερα".

Κριτικές

«Δεν έχω καμία προνομιακή μεταχείριση με τον Μπενζεμά. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, το 9 της Μαδρίτης μαζί με τους Morata και Mariano. Εσείς κάνετε την δουλειά σας, κι αποδέχομαι τις κριτικές. Όλοι οι παίκτες μπορούν πάντα να δίνουν περισσότερα και οι προπονητές τους ζητάμε πάντα περισσότερα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν τα πάει και τόσο άσχημα. Έχει σκοράρει πολλά γκολ και τον βλέπω καλά, αφοσιωμένο. Το μόνο που έχω κοινό με τον Karim είναι η γλώσσα, τίποτα άλλο. Δεν θα μιλήσω για εκστρατείες, δεν πιστεύω ότι υπάρχει εκστρατεία εναντίον του, πρέπει να αποδεχθούμε την δουλειά σας».

"Είναι φυσιολογικό να μας επικρίνουν όλοι, αλλά αυτός είναι δυνατός κι αυτό που θέλει είναι να παίξει για να δώσει το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω οι παίκτες να δώσουν το μέγιστο και το σημαντικό πράγμα είναι όλα όσα μπορεί να μας δώσει".

Ο τραυματισμός του Marcelo

"Δε νομίζω ότι είναι για ένα μήνα απουσίας κι ελπίζω πως όχι. Τα συναισθήματά του είναι καλά και ήθελε να βγει για τζόκινγκ. Βγήκε χθες και σήμερα. Το να τον βλέπω μετά από αρκετές μέρες τραυματισμού με ικανοποιεί, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα και χωρίς ανοησίες".

James

«Σήμερα βγήκε και είμαι ικανοποιημένος να τον βλέπω στο γήπεδο. Η ιδέα που έχουμε είναι την επόμενη εβδομάδα να’ναι μαζί μας στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην του συμβεί τίποτα. Είναι πολύ καλύτερα, δεν τον πονάει τίποτα, κι αναμένω να’ναι με την ομάδα την εβδομάδα που έρχεται».

Η αποκατάσταση του Coentrão

"Ο Fabio είναι σε διαδικασία αποκατάστασης. Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά. Έχουμε έναν αγώνα κάθε τρεις μέρες και δεν ήταν σε θέση να δουλέψει πολύ. Σωματικά, με τον τραυματισμό που είχε και τον χρόνο που ήταν εκτός, είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Κάθε μέρα είναι καλύτερα κι από εδώ το τέλος της σεζόν τον εμπιστεύομαι όπως και τους άλλους, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.