News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό και θα το κάνουμε»

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

«Μας έλειψε ένταση στην αρχή του αγώνα»

«Θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να’μαστε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα», πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu τον αγώνα ενάντια στην Θέλτα. Ο προπονητής λυπήθηκε για την ήττα αν κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί να το ανατρέψει στο Balaídos: "Δεν με έχει εκπλήξει το παιχνίδι της Θέλτα, είναι μια καλή ομάδα κι έχει πράγματα για να σε βλάψει. Δεν ανησυχώ, είναι μια κακή στιγμή λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό και θα το κάνουμε. Έχουμε έναν επαναληπτικό αγώνα κι αυτό το ματς έχει τελειώσει. Το σκορ είναι ενάντια αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να τ’αλλάξουμε όλα αυτά. Πριν, έχουμε έναν αγώνα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να ξεκουραστούμε".

«Είμαι ο υπεύθυνος και πρέπει να βρω τη λύση. Ίσως χρειαζόμασταν να χάσουμε. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση και να ψάξουμε μια λύση. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να’μαστε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα. Η ομάδα δεν είναι επηρεασμένη, αλλά πρέπει να βάλουμε πολύ περισσότερη ένταση κι ενέργεια για να βγούμε απ’αυτή τη μικρή απογοήτευση».

Αρχή του ματς

«Δεν κάναμε το ματς που είχαμε προετοιμάσει, ειδικά στην αρχή. Μας κόστισε να μπούμε στο παιχνίδι. Τώρα θ’αναλύσω το ματς και το καλό είναι ότι το Σάββατο έχουμε ένα άλλο παιχνίδι».

Δύο ήττες

«Η ήττα στη Σεβίλλη μας έχει ενοχλήσει. Έχει μια αρνητική επίδραση στην ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε η Μαδρίτη και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα το ξεπεράσουμε. Κάναμε καλά πράγματα μέχρι στιγμής και στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι λόγω του αποτελέσματος. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε».

"Οι τελευταίοι δύο αντίπαλοι μας έβλαψαν και πρέπει να το αναλύσουμε, γιατί κάτι συμβαίνει. Δεν κάναμε τα πράγματα με τον τρόπο που τα είχαμε ετοιμάσει, ειδικά στην ένταση, η οποία δεν ήταν καλή στην αρχή του παιχνιδιού. Σωματικά μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι ότι είμαστε άσχημα σωματικά, είμαστε μια χαρά. Ο αγώνας του πρωταθλήματος ήταν σκληρός".

Danilo

"Έχει κάνει έναν καλό αγώνα και είμαι ικανοποιημένος μ’αυτόν. Είχε την ευκαιρία να παίξει σήμερα και θα δούμε τι θα συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. "

Οι αλλαγές

«Έψαχνα λύσεις. Αν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να αλλάξεις κάτι και να κάνεις επιθετικές αλλαγές. Παίξαμε με τρεις πίσω και τρεις μπροστά».

Lucas Vázquez


«Δεν τον άλλαξα λόγω του λάθους. Τον είδα λίγο κουρασμένο και θέλαμε να βάλουμε κάποια φρεσκάδα στα δεξιά. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζει μετά τον τραυματισμό του κι έτσι τον αλλάξαμε».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.