News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά μας έλειψαν πέντε λεπτά»

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους 40 αήττητους αγώνες»

«Είμαστε πληγωμένοι για την ήττα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πλέον την αναμέτρηση της Τετάρτης», πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Sánchez Pizjuán τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης. Ο προπονητής εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αν και υπογράμμισε το έργο των παικτών του: «Μας έλειψαν πέντε λεπτά. Και οι δύο ομάδες κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και μας έχουν λείψει αυτά τα πέντε λεπτά. Είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι που κάναμε. Η ήττα είναι λίγο σκληρή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα, γιατί ξέραμε ότι κάποια μέρα θα χάναμε το σερί».

«Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Ξέραμε ότι θα συνέβαινε και τώρα όλα τα ματς πρόκειται να’ναι περίπλοκα. Το λυπηρό είναι ότι μας έχουν σκοράρει δύο γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος. Είμαστε πληγωμένοι για την ήττα, αλλά πλέον πρέπει να σκεφτούμε την Τετάρτη». 

Σύστημα παιχνιδιού

"Μου άρεσε το πώς παίξαμε, με προσωπικότητα. Το να παίζεις τρεις φορές ενάντια στην ίδια ομάδα σήμαινε ότι έπρεπε να αλλάξουμε το σύστημα, αλλά είμαι ικανοποιημένος μ’αυτό που έκαναν οι παίκτες".

Τελευταία λεπτά

"Το πρώτο γκολ τους είναι από ένα φάουλ και το δεύτερο από μια απώλεια μπάλας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Τα πήγαμε πολύ καλά για 85 λεπτά και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για ό, τι κάναμε για 40 παιχνίδια χωρίς να χάσουμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και να βάλουμε κίνητρο".

«Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να σηκώσουμε τ’αποδυτήρια μετά την ήττα, αλλά δεν ήταν έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι στιγμές του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά μπορούν να συμβούν πράγματα. Συνέβη και θα αναλύσουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Είμαι λίγο απογοητευμένος απ’τα δύο γκολ».

Σεβίλλη

«Πάντα έλεγα ότι μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Είπα την παραμονή ότι σήμερα έπαιζε ο πρώτος ενάντια στον δεύτερο κι έχουμε δει έναν μεγάλο αγώνα. Η Σεβίλλη θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, παλεύει κι έχει ένταση σε ό, τι κάνει. Το’χετε δει».

Επηρεάζει το τέλος του σερί;

«Δεν πιστεύω. Θα το δούμε την Τετάρτη, επειδή πλέον παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Δεν θα επηρεάσει τίποτα. Πρέπει να χωνέψουμε την ήττα, γιατί κανείς δεν θέλει να χάνει και λιγότερο έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και θα πρέπει να ξεκουραστούν».

Ramos


«Είμαι πολύ περήφανος για τον αρχηγό μας, γιατί έκανε ένα μεγάλο αγώνα. Δεν τρέχει τίποτα για το αυτογκόλ που έβαλε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιξε με προσωπικότητα. Τώρα πρέπει να συγχαρούμε την Σεβίλλη και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.