News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Δεν με εκπλήσσουν οι αριθμοί της Celta, μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι"

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

«Έχουμε αναλύσει τον αγώνα της Σεβίλλης και πρέπει να επανέλθουμε στον ρυθμό μας»

«Δεν πιστεύω ότι αποσυντεθήκαμε λόγω της για προσπάθειας. Είμαστε μια ομάδα από 24 παίκτες και θα τους χρησιμοποιήσω όλους», πρόσθεσε ο προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα κατά της Θέλτα. Ο λευκός τεχνικός ανέλυσε το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Copa del Rey: «Δεν με εκπλήσσουν οι αριθμοί της Θέλτα κι ότι έχει κερδίσει τα πάντα το 2017, διότι είναι πολύ καλή ομάδα, που παλεύει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπούμε όπως ξέρουμε, διότι μας περιμένει άλλο ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι μια διπλή αναμέτρηση και θα δούμε τι θα συμβεί αύριο».

«Τις προάλλες εναντίον της Σεβίλλης υπήρξαν τρεις ή τέσσερις αλλαγές. Έχουμε πολλά ματς και πριν απ’το επόμενο διάλειμμα των εθνικών παίζουμε κάθε τρεις μέρες και τους χρειαζόμαστε όλους. Ανακτάμε παίκτες και μας λείπουν ακόμα οι Pepe, Bale, Coentrão... Σταδιακά ανακάμπτουν κι αυτό είναι καλό γιατί πρέπει να σκεφτώ ποιον να βάλω στην ομάδα».

Η ήττα στη Σεβίλλη

"Αυτό πρόκειται να συμβεί και θα συμβεί. Δεν θα αλλάξω τίποτα απ’ότι πρόκειται να κάνω, αλλά ζητάω απ’τους οπαδούς μας να μας υποστηρίξουν. Εκείνοι που δεν είναι madridistas θα θέλουν να χάσουμε, αλλά πρέπει να’μαστε έτοιμοι και σκεφτόμαστε ότι αυτό που κάνουμε είναι καλό. Έχουμε χάσει ένα παιχνίδι, κάτι συνέβη, και τώρα πρέπει να ψάξουμε τη λύση, για να μην συμβεί ξανά".

«Όταν κάνουμε κάτι πιστεύουμε σ’αυτό που κάνουμε. Δεν θ’αλλάξω τίποτα απ’ότι έκανα. Θα μου άρεσε να συνέχιζα να νικάω, αλλά όταν χάνεις, κάτι συνέβη. Είχαμε χρόνο να το αναλύσουμε και θα πρέπει να ανακτήσουμε τον ρυθμό μας».

Τακτική αλλαγή στο Sánchez Pizjuán

«Δεν είναι η πρώτη φορά που παίξαμε μ’αυτόν τον τρόπο και μπορούμε να παίξουμε μ’αυτόν τον τρόπο. Το έχουμε κάνει ήδη τρεις φορές. Δεν είναι νέο για τους παίκτες. Παίζοντας τρία παιχνίδια εναντίον της ίδιας ομάδας έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Τόσο εμείς όσο και η Σεβίλλη παίξαμε τρία παιχνίδια με τρεις διαφορετικές εντεκάδες. Μερικές φορές το χρειάζεσαι για να εκπλήξεις τον αντίπαλο».

Marcelo και Ρομπέρτο ​​Κάρλος

«Δεν μου αρέσει να συγκρίνω. Και οι δύο σημάδεψαν την ιστορία αυτού του συλλόγου. Ο Roberto το έκανε ήδη κι ο Μαρσέλο είναι εδώ 10 χρόνια και είναι ένα παράδειγμα στ’αποδυτήρια. Του αρέσει το ποδόσφαιρο, το απολαμβάνει κι εγώ το απολαμβάνω γιατί είμαι ο προπονητής του».

"Δεν πιστεύω ότι αποσυντεθήκαμε λόγω της προσπάθειας. Είμαστε μια ομάδα από 24 παίκτες και θα τους χρησιμοποιήσω όλους. Το μήνυμα δεν θα αλλάξει, αν και μερικές φορές επαναλαμβάνω τρεις ή τέσσερις φορές την ίδια ομάδα. Όλοι θα υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν κερδίσουμε κάτι, είμαι πεπεισμένος ότι θα’ναι λόγω των 24 παικτών".

Keylor Navas

"Κάνει πολύ καλή σεζόν. Μπορείς πάντα να ζητήσεις περισσότερα απ’όλους, αλλά αν μέχρι τώρα ήμασταν 40 παιχνίδια αήττητοι είναι για κάποιο λόγο κι ο ίδιος ήταν παρόν. Kiko και Ruben είναι επίσης πολύ καλοί και δουλεύουν εκπληκτικά. Δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερη συζήτηση γι’αυτό".

Ενισχύσεις στο τέρμα

"Είναι φήμες και είμαστε συγκεντρωμένοι σ’αυτό που κάνουμε φέτος. Δε με νοιάζει τι θα συμβεί στη συνέχεια και δεν είναι η ώρα να το συζητήσουμε. Οι τρεις τερματοφύλακες είναι σημαντικοί και τα πάνε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος μ’αυτούς. Δεν θέλω ν’αλλάξω τίποτα απ’ότι κάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Ξεκούραση του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Αύριο θα δείτε τι θα συμβεί. Είναι φυσιολογικό να εκφράζονται όλοι για το αν είναι καλύτερο να ξεκουραστεί ή να παίξει για να πάρει ρυθμό".

Καταγγελία της Liga για τα συνθήματα στο Pizjuán

«Λυπάμαι πολύ για τα συνθήματα, κι επιπλέον η μητέρα του δεν έχει καμία σχέση. Ελπίζω οι άνθρωποι κάποια μέρα να το κατανοήσουν αυτό».

Μπενζεμά


"Ο καθένας μπορεί να πει και να γράψει ό, τι θέλει. Σ’ένα γήπεδο, παίζοντας 90 λεπτά, δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα σωστά. Γίνεται λόγος για έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά είχαμε μόνο πέντε άσχημα λεπτά κι αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να’σαι πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, επειδή μέχρι να σφυρίξει την λήξη ο διαιτητής μπορούν να συμβούν τα πάντα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.