News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «θαύμα» του Marcelo

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Βραζιλιάνος ακουμπά ήδη μπάλα παρόλο που τη Δευτέρα διαγνώστηκε με μια θλάση II βαθμού


Τη Δευτέρα, οι ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσαν μια ανακοίνωση με την οποία άφησαν παγωτό τον madridismo: «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Marcelo στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sanitas La Moraleja, του έχει διαγνωστεί ένας τραυματισμός ΙΙ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Εν αναμονή της εξέλιξης».

Ενώ είναι αλήθεια ότι για να μιλήσει για το χρόνο της απουσίας η Μαδρίτη κάλυψε τις πλάτες λέγοντας ότι ο παίκτης ήταν "Εν αναμονή της εξέλιξης", ένας τραυματισμός ΙΙ βαθμού ξεπερνιέται στην καλύτερη περίπτωση σε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Λοιπόν, μόλις πέντε ημέρες μετά από εκείνη την ιατρική ανακοίνωση, ο παίκτης έχει εκπλήξει βγαίνοντας στο γήπεδο με τα ποδοσφαιρικά του για να…ακουμπήσει μπάλα.

Ενώ η υπόλοιπη ομάδα ετοιμάζονταν για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Σοσιεδάδ, ο Μαρσέλο βγήκε στο γήπεδο με ποδοσφαιρικά, άρπαξε μια μπάλα κι άρχισε να την ακουμπά και με τα δύο πόδια, σα να μην είχε απομείνει πλέον ίχνος αυτού του τραυματισμού στον δικέφαλο μηριαίο. Ο παίκτης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δουλέψει μ’έναν απ’τους ανακτητές και να ετοιμαστεί για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, που μετά απ’ότι φάνηκε σ’αυτήν την προπόνηση θα’ναι νωρίτερα παρά αργότερα.


Αν επιβεβαιωθεί το θαύμα του Marcelo, ο Zidane θα μπορούσε ν’ανακτήσει για την επόμενη εβδομάδα έναν απ’τους πιο σημαντικούς του παίκτες. Ο Carvajal, για παράδειγμα, ο άλλος τραυματίας μπακ, εξακολουθεί να δουλεύει στο γυμναστήριο και με τους φυσιοθεραπευτές παρά το γεγονός ότι είχε τον ίδιο τραυματισμό με του Μαρσέλο (είχαν πανομοιότυπη ιατρική έκθεση) μια εβδομάδα πριν...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.