News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το παιχνίδι με τις λιγότερες τελικές στη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τέσσερις απ’τις επτά τελικές που έγιναν πήγαν στο τέρμα


Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε καθαρά την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-0. Ωστόσο, παρά τα όσα μπορεί να φαίνονται, το παιχνίδι της Κυριακής είναι αυτό με τις λιγότερες τελικές που έκανε το λευκό σύνολο μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Εκτέλεσε μόνο 7 φορές, εκ των οποίων οι 4 ήταν στο στόχο, δύο πέρασαν έξω κι ένα σουτ κόπηκε απ’τους donostiarras αμυντικούς.

Φυσικά, η αποτελεσματικότητα των madridistas παικτών σ’αυτή την αναμέτρηση είναι η υψηλότερη απ’τα 35 φετινά τους παιχνίδια. Χρειάστηκαν μόλις 7 τελικές για να κάνουν 3 γκολ, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα 43% επιτυχίας.

Είχαν προσεγγίσει αυτό το ποσοστό μόνο στις ευρείες νίκες επί της Cultural στο Copa del Rey, όταν ξεπέρασαν το 30% τόσο στο πρώτο σκέλος όσο και στον επαναληπτικό. Στην Liga, τα καλύτερα ποσοστά μέχρι αυτήν την Κυριακή τα’χαν πετύχει εναντίον των Μπέτις και Αλαβές, και στις δύο περιπτώσεις με 27%.

Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez, Kovacic και Morata είναι οι μόνοι madridistas παίκτες που εκτέλεσαν ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.