News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «διάταγμα Benzema» καθορίζει το ρυθμό της ευαίσθητης στιγμής του Zidane

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Τα λευκά αποδυτήρια, εν αναμονή του καθεστώτος βασικού ή όχι του Γάλλου επιθετικού


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια μεγάλη ευκαιρία την Κυριακή να τελειώσει μ’έναν απ’τους θρύλους που συνοδεύουν την Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής ξέρει ότι ο αγώνας κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα καθορίσει το ρυθμό έως τις 15 Φεβρουαρίου, μέχρι την εμφάνιση του Champions League, αυτής της διοργάνωσης που επισκιάζει τα πάντα στον λευκό σύλλογο. Οι τελευταίες αναμετρήσεις εγείρουν υποψίες και κάποιες απ’αυτές δείχνουν παίκτες όπως τον Karim Μπενζεμά.

Ο Γάλλος έχει δείξει, σε πολλές περιπτώσεις, την ποιότητα που διαθέτει (μην ξεχνάτε ότι βρίσκεται ήδη μεταξύ των επτά πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά μέσα στην ειλικρίνειά του, δεν το κρύβει όταν είναι άσχημα, όταν δεν αισθάνεται άνετα σ’ένα γήπεδο. Και στις πρόσφατες αναμετρήσεις η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέχει πολύ απ’το να’ναι η αναμενόμενη απ’τον madridista οπαδό.

Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ο Ζιντάν έχει αναγνωρίσει ότι αν το BBC είναι καλά, η παρουσία των τριών είναι εγγυημένη στην εντεκάδα. Το έχει πει δημόσια, και στους παίκτες. Είναι σαν ένα διάταγμα. Ο Bale είναι τραυματίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αναζήτηση αυτής της χαμένης ταχύτητας κι ο Μπενζεμά ψάχνει αυτή την έμπνευση που τον μετατρέπει σ’ένα διαφορετικό παίκτη, αλλά που φαίνεται αποφασισμένη να μην εμφανιστεί στις τελευταίες εβδομάδες. Στην Ιαπωνία έδωσε μια πραγματική παράσταση, αλλά μετά από εκείνα τα παιχνίδια, η καλή έκδοση του Γάλλου δεν έχει εμφανιστεί.

Ενόχληση στ’αποδυτήρια

Αυτό το διάταγμα έχει υποθηκεύσει πολλές εντεκάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλοί απ’τους παίκτες του τρέχοντος λευκού ρόστερ θέλουν να καταργηθεί. Αυτό του να παίζουν λόγω του απλού γεγονότος ότι ονομάζονται Karim ή Cristiano πρέπει να περάσει σε καλύτερη ζωή. Αν είναι καλά και παίζουν στην ομάδα, να προχωρήσει, αλλά σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν παίκτες που λαχταρούν το να νιώσουν βασικοί και σημαντικοί.

Την Κυριακή έρχεται η Real Sociedad και το κάνει με επιθυμία να εκδικηθεί την καλοκαιρινή ήττα στο Anoeta και να εκμεταλλευτεί αυτή τη στιγμή αμφιβολίας της πρωτοπόρου. Ναι καλά διαβάσετε, ν’αμφισβητήσει την πρωτοπόρο της διοργάνωσης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι έτσι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζιντάν έχει την ευκαιρία να δώσει ένα χτύπημα στο τραπέζι και ν’αποδείξει ότι δεν έχει δόγματα πίστης γύρω από έναν συγκεκριμένο παίκτη. Τ’αποδυτήρια θα το καλωσορίσουν, γιατί εκείνοι που έχουν παλέψει, όταν τους επιτράπηκε, επιθυμούν να αισθανθούν σημαντικοί και πάλι, κάτι που πλέον αμφισβητούν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.