News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τι συμβαίνει με τον James;

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Ο Κολομβιανός συνεχίζει να δουλεύει στο περιθώριο αναρρώνοντας από μερικές μυϊκές ενοχλήσεις


Ο James Rodríguez συνεχίζει μια ημέρα ακόμη χωρίς να φανεί στο χόρτο του Valdebebas. Όπως αναφέρθηκε απ’την ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Κολομβιανός προπονήθηκε σήμερα ατομικά στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, όπου αναρρώνει από κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις στο υποκνημίδιο. Το 10 των λευκών δεν έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μετρά ήδη 12 μέρες εκτός μάχης.

Ο Κολομβιανός έδωσε παράσταση εναντίον της Σεβίλλης στο πρώτο σκέλος του Κυπέλλου, έπαιξε όλο το δεύτερο μέρος ενάντια στη Γρανάδα στην La Liga και, από τότε, δεν έχει επιστρέψει στη διάθεση του Ζιντάν. Σίγουρα, ο James, που ξεκίνησε τη χρονιά σαν ένας πυροβολισμός, και θα’ταν ένας καλός μοχλός για ν’αλλάξει την αρνητική δυναμική που έχει η Μαδρίτη μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, λείπει απ’τον Γάλλο.


Το γεγονός είναι ότι ο James παραμένει «κρυμμένος» στο Valdebebas κι ότι ο Ζιντάν δεν μπορεί να τον έχει ούτε για το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Μια ακόμα αναποδιά υπό τη μορφή τραυματισμού, λαμβάνοντας υπόψη ότι μαζί με τον Κολομβιανό προπονήθηκαν επίσης οι Bale, Πέπε και Carvajal.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.