News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θυμωμένος στον Ramos o Cristiano μετά το 2-1: "Πρέπει να υπάρχει μυαλό"

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Εικόνες του Cuatro: ο Modric μετά το πέναλτι υπέρ της Μαδρίτης, προειδοποιεί τον στόπερ απ’το Camas, δείχνοντάς του το κεφάλι: "Sergio, ε! ". Στη συνέχεια θα’ρχονταν η ισοφάριση.


Το χθεσινό παιχνίδι στο Sánchez Pizjuán άφησε πολλές λεπτομέρειες και εικόνες, χαρακτηριστικές μιας αναμέτρησης τόσης έντασης όπως αυτής μεταξύ των Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από ένα ξέφρενο ρυθμό κι απ’τις δύο ομάδες, τα γκολ ήρθαν στα τελευταία 25 λεπτά. Πρώτα με το γκολ του Κριστιάνο, μετά από ένα πέναλτι του Sergio Rico στον Carvajal (66ο λεπτό), μετά η ισοφάριση χάρη σε αυτογκόλ του Sergio Ramos (84'), και πλέον στις καθυστερήσεις (91'+) το γκολ που σήμαινε τη sevillista νίκη χάρη στο γκολ του Γιόβετιτς.

Η Μαδρίτη δεν ήταν η ίδια με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια εναντίον της Σεβίλλης, διέπραξε μια σειρά από λάθη που έβαλαν τέλος στο σερί 40 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών.

Μια απ’τις λεπτομέρειες μετά το 0-1 της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό που είπε ο Modric στον Sergio Ramos, όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες που έχει προσφέρει το Deportes Cuatro. Ο Κροάτης, πριν εκτελέσει και νικήσει ο Κριστιάνο τον Sergio Rico κάνοντας το 0-1, κοίταξε τον στόπερ απ’το Camas και του είπε "Sergio, ε! ", δείχνοντάς του το κεφάλι. Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα ήρθε το αυτογκόλ του Ramos που σήμαινε το 1-1.


Αλλά η ένταση έγινε αισθητή όταν ο Γιόβετιτς, στο 91ο λεπτό, νίκησε τον Keylor Navas κι ολοκλήρωσε την ανατροπή και την sevillista νίκη. Εκείνη την στιγμή, ο Cristiano κοίταξε τον Ramos κι εξερράγη: «Πρέπει να’χουμε μυαλό, πρέπει να πασάρουμε περισσότερο, γαμώ».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.