News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τέλεια αγωνιστική για την Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δεν κέρδισε ούτε ο δεύτερος, ούτε ο τρίτος, ούτε ο τέταρτος, ούτε ο πέμπτος...


Το ποδόσφαιρο, και ειδικά όταν περπατά στη μέση η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Την Πέμπτη, μετά τον αποκλεισμό απ’το Κύπελλο στο Balaídos, όλα ήταν μαύρα. Σήμερα, τα πάντα είναι λευκά. Επειδή η αγωνιστική δεν θα μπορούσε να’χε πάει καλύτερα στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αύξησε και πάλι την διαφορά απ’τους διώκτες της. Η Μαδρίτη διέλυσε, περισσότερο πρωτοπόρος, και γκέλαραν όλοι οι διώκτες της. Δεν κέρδισε ούτε ο δεύτερος, ούτε ο τρίτος, ούτε ο τέταρτος, ούτε ο πέμπτος... «Καλύτερα δεν γίνεται», έδειχναν απ’το Bernabeu.

Η τέλεια αγωνιστική άρχισε το Σάββατο στις 17.15, με την ισοπαλία της Ατλέτικο στο Mendizorroza. Όσο μακρύτερα είναι οι rojiblancos, εφιάλτης στο πρωτάθλημα για τη Μαδρίτη τα τελευταία χρόνια, καλύτερα για τους λευκούς. Και η ομάδα του Simeone είναι τώρα 10 βαθμούς μακριά, που μπορεί να γίνουν 13, αν κερδίσει η Μαδρίτη τον αναβληθέν αγώνα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Mestalla. Εκείνη την ημέρα, ημερομηνία του Champions League, μπορεί να αποφασιστεί το πρωτάθλημα.

Γιατί η Μπάρτσα, η οποία βρέθηκε χθες τέσσερις βαθμούς μακριά, μπορεί να μείνει στους επτά εάν η Μαδρίτη κάνει το καθήκον της ενάντια στην Βαλένθια. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έβγαλε πίεση απ’αυτήν του Ζιντάν φέρνοντας ισοπαλία στο Villamarín ενάντια στη Μπέτις. Ένα 1-1 που στο Valdebebas, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες της Μαδρίτης πανηγυρίστηκε σχεδόν όσο μια δική τους νίκη. Ούτε η ισοφάριση του Suarez στο 90' δεν αμαύρωσε ούτε λίγο την culé γκέλα. Απ’το να έβγαιναν στο Bernabeu πίσω απ’τη Barcelona, πήγαν για ύπνο στους τέσσερις βαθμούς.

Το ρόστερ ευχαριστημένο

Και μετά τις γκέλες των Ατλέτικο και Barcelona... ήρθε της Σεβίλλης, η οποία έχασε απ’την Εσπανιόλ 3-1. Η ομάδα του Sampaoli θα μπορούσε να’χε βρεθεί πρώτη αν κέρδιζε, αλλά υπέκυψε στη χειρότερη στιγμή. Τώρα είναι ισόβαθμη με τη Μπάρτσα, αλλά η Μαδρίτη είναι πλέον στους τέσσερις...

Μ’αυτά τα αποτελέσματα και μετά το θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης, φυσιολογικό οι οπαδοί να φύγουν απ’το Bernabeu κάνοντας λογαριασμούς και οι λευκοί παίκτες να αισθάνονται ότι έχουν το πρωτάθλημα στα χέρια τους. «Το πρωτάθλημα εξαρτάται μόνο από εμάς, γιατί αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα’μαστε πρωταθλητές», δήλωσε ο Casemiro αμέσως μετά την αναμέτρηση.

‘Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νίκη, γιατί γνωρίζαμε τι είχε συμβεί στην αγωνιστική. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί απομένει πολύς δρόμος", πρόσθεσε ο Varane, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα είχε απολαύσει την αγωνιστική. «Είναι σημαντικό να’μαστε τέσσερις βαθμούς μπροστά απ 'όλους, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να παραμείνουμε εκεί στο τέλος για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», είπε επίσης ο Kovacic.

Εν αναμονή του Κυπέλλου


Παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχουν, οι παίκτες της Μαδρίτης ελπίζουν να συνεχίσουν ν’αυξάνουν την διαφορά απ’τους διώκτες τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Και είναι ότι ουδέν κακό αμιγές καλού, παραδέχτηκε χθες ο Ζιντάν και ο αποκλεισμός στο κύπελλο θα τους επιτρέψει τώρα να προετοιμάσουν πολύ καλά τα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δύο απ’τους κύριους ανταγωνιστές τους -Barça και Atlético- θα παλεύουν σε εξαντλητικούς ημιτελικούς. «Θα θέλαμε να’μασταν εκεί, αλλά είναι η θετική πλευρά και τώρα έχουμε περισσότερη ξεκούραση».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.