News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα προβλήματα του Coentrao

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Carrasco

Μετά την επιστροφή του απ’τον τραυματισμό του, ο ίδιος δεν έχει προπονηθεί σε 20 περιπτώσεις με το υπόλοιπο των συμπαικτών του


Ο Fabio Coentrao δεν βρέθηκε και πάλι σήμερα στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του στο γρασίδι του Valdebebas. Ο Πορτογάλος βιώνει μια δύσκολη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, εξακολουθώντας να μην βρίσκει την βέλτιστη φόρμα του από τότε που επέστρεψε το καλοκαίρι, τραυματίας μετά τον δανεισμό του την περασμένη σεζόν στη Μονακό. Ο ίδιος γνωρίζει, όπως παραδέχθηκε μετά τον αγώνα του Champions League εναντίον της Sporting de Portugal -στον οποίο έκανε ένα πέναλτι που σχεδόν του κόστισε μια σοβαρή δυσαρέσκεια με το λευκό σύνολο-: "Είμαι πολύ άσχημα, πρέπει να προπονηθώ περισσότερο και μόνο έτσι μπορώ να παίξω με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ν’αλλάξω τα πράγματα".

Το madridista σύνολο ξεκίνησε τη σεζόν στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, για τον Coentrao ξεκίνησε ένα μήνα αργότερα. Ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Από εκεί, ο μπακ έχει ολοκληρώσει 56 προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ έχασε 20. Είτε έχει προπονηθεί ατομικά στο γήπεδο της ciudad deportiva, είτε κάνοντάς το στο εσωτερικό των λευκών εγκαταστάσεων... αλλά πάντα χωρίς ιατρική έκθεση στο ενδιάμεσο.

Μετά την επάνοδο απ’τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδου απ’τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, ο Πορτογάλος δεν έχει προπονηθεί για περισσότερο από ένα συνεχόμενο μήνα με την υπόλοιπη ομάδα και πάντα εξαιτίας ενοχλήσεων ή μωλώπων.


Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης είναι, μετά τον Yañez, αυτός που έχει παίξει τα λιγότερα λεπτά αυτή τη σεζόν, με ένα σύνολο 150 σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, μένοντας εκτός αποστολής σε 18 απ’τα 30 παιχνίδια που έχει παίξει η ομάδα του Ζιντάν μέχρι στιγμής φέτος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.