News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα μαθήματα που έμαθε ο Zidane

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη στο Pizjuán


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει επιθυμία για αγώνα, να παίξει και πάλι, έχει επιθυμία η κακή εικόνα των τελευταίων οκτώ λεπτών του Sánchez Pizjuán την Κυριακή ν’αποτελέσουν μέρος της ιστορίας. Πιστεύει ότι έκανε κάποια λάθη που μπορεί να κόστισαν τους τρεις βαθμούς και, ως εκ τούτου θέλει να κυλήσει εκ νέου η μπάλα και οι παίκτες του να ξεχάσουν εντελώς ό,τι συνέβη στη Σεβίλλη.

Στο πλαίσιο της απαίτησης να παίξουν οι μπακ όλο το παιχνίδι με ταυτόσημο σύστημα, ομολόγησε στην Ιαπωνία έχοντας παίξει έτσι για μισή ώρα, ότι τιμωρεί πάρα πολύ τους μπακ. Εναντίον της Σεβίλλης είχε την ομάδα του με τον ίδιο τρόπο για 90 λεπτά και κατέληξαν να γίνουν πολύ μακρά. Σκέφτεται ότι θα’πρεπε εξίσου να δώσει ανάσες σε κάποιον απ’τους μπακ, μάλιστα ο Carvajal κατέληξε πολύ επηρεασμένος κι ο Marcelo τέλειωσε στο όριο κι εκτός τόπου.

Ο τεχνικός, έτσι το συζήτησαν στον πάγκο, πιστεύει ότι έπρεπε να΄χε παγώσει το ματς με κάποια ακόμα αλλαγή, βάζοντας τον Lucas Vázquez για να δώσει οξυγόνο κι αέρα στην ομάδα στην τελική ευθεία του αγώνα, αλλά δεν είδε επίσης ξεκάθαρα την αλλαγή. Όλα έδειχναν σ’έναν επιθετικό, αλλά το γκολ της ισοφάρισης της Σεβίλλης, τον οδήγησε στο να μην αποκηρύξει την πιθανότητα να επανεμφανιστεί το 93ο λεπτό, αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτή τη φορά ήταν στο τέρμα του Keylor Navas. Δεν υπήρξε αλλαγή και μετά λυπήθηκε.


Γι’αυτό που είναι ικανοποιημένος είναι για άλλη μια ανταπόκριση του ρόστερ σ’ένα σχεδόν άνευ προηγουμένου σύστημα, αν και δοκιμάστηκε στο Valdebebas κι εφαρμόστηκε στην Γιοκοχάμα. Ο Ζιντάν σχεδιάζει να συνεχίσει τη διανομή λεπτών στο Κύπελλο. Πιστεύει ότι αυτοί που απέκλεισαν την Sevilla και δεν ήταν στην Liga αξίζουν μια ευκαιρία. Κι αυτό γιατί η εμπιστοσύνη στην ομάδα είναι πλήρης, όπως κι αυτή του ρόστερ σ’αυτόν. Η ευτυχία εξακολουθεί να φοράει λευκά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.