News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συναγερμός: ο Marcelo τραυματίας, ο Modric πληγωμένος κι ο Cristiano θα περάσει από εξετάσεις

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Προστίθενται στους ήδη τραυματίες Bale, Πέπε, James και Carvajal


Η Μαδρίτη συνεχίζει να’χει ατυχία με τους τραυματισμούς. Ο Marcelo αποσύρθηκε στο 25ο λεπτό λόγω μυϊκών ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι. Αντικαταστάθηκε απ’τον Isco, το οποίο ανάγκασε τον Ζιντάν να αναδιατάξει την ομάδα. Μην βάζοντας τον Danilo, ο οποίος θα’ταν ο πιο φυσικός αντικατάστασης, ο Lucas Vázquez πέρασε ως δεξιός μπακ κι ο Isco ήταν αυτός που πέρασε στη μεσαία γραμμή.

Αυτός που έχει καταλήξει επίσης με μυϊκές ενοχλήσεις ήταν ο Luka Modric. Ο Κροάτης αναγκάστηκε να αποσυρθεί στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, νιώθοντας ενοχλήσεις, δίνοντας την θέση του στον Kovacic. Η έκταση του τραυματισμού θα γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες.

Αλλά η δουλειά στο λευκό αναρρωτήριο δεν τελειώνει εκεί. Ο Cristiano θα πρέπει να περάσει εξετάσεις έχοντας υποστεί ένα χτύπημα στο κουτουπιέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος είχε ένα χτύπημα απ’τον Villanueva και βρέθηκε κάπως πληγωμένος. Μετά τον αγώνα, αποφασίστηκε να περάσει απ’την κλινική για να ξεκαθαριστεί η κατάστασή του.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν σηκώνει ακόμα κεφάλι στο κεφάλαιο των τραυματισμών. Από τότε που ξεκίνησε το 2017, έχουν τραυματιστεί ήδη οι James, Isco, ο οποίος μόλις επέστρεψε, κι ο Carvajal, ο οποίος θα μείνει έξω ένα μήνα, ενώ οι Bale και Πέπε παραμένουν επίσης στο αναρρωτήριο.

Ελλείψει της επιβεβαίωσης της έκτασης των ενοχλήσεων του Marcelo, ο Zizou μένει χωρίς τους δύο βασικούς του μπακ, αλλά το μεγάλο δίλημμα είναι στις εναλλακτικές. Ο Coentrao δεν είναι στη λίστα κι ο Danilo είναι σε μια πιο ευαίσθητη στιγμή. Σήμερα το απόγευμα δεν ξεκίνησε, κι ο Γάλλος ούτε καν ήθελε να τον εκθέσει στο δικαστήριο του Bernabeu, όταν αποσύρθηκε ο Marcelo.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.