News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane και τ’αποδυτήρια διεκδικούν την υποστήριξη του Bernabeu

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Το συζήτησαν στ’αποδυτήρια και ψάχνουν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό κλίμα


Ο Ζινεντίν Ζιντάν και η Ρεάλ Μαδρίτης του είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Αυτή η ασφάλεια που τους οδήγησε να’ναι 40 παιχνίδια χωρίς ήττα έχει χαθεί και τώρα ψάχνουν να επιστρέψουν στο καλό μονοπάτι μέσα από μια νίκη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου. Κι είναι ακριβώς στο γήπεδο τους όπου θέλουν να επανακτήσουν αυτή την χαμένη αξιοπιστία κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν λάθη, αλλά πιστεύουν ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο αρνητική όσο θέλουν να την κάνουν να φανεί, κάποιοι τομείς της κριτικής. Είναι οι πρώτοι στο ν’αναλάβουν εκείνο το ότι το κοινό είναι κυρίαρχο στις αποφάσεις του, αλλά θέλουν μια ανακωχή, προτίθενται ο οπαδός να’ναι ένας ακόμη την Κυριακή, απ’το πρώτο λεπτό του ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ηγείται στην βαθμολογία και τόσο οι παίκτες όσο κι ο προπονητής πιστεύουν ότι αυτή η θέση έχει έρθει απ’την επικοινωνία που σχηματίζουν ομάδα και οπαδοί από τότε που εμφανίστηκε ο Ζιντάν στον πάγκο του Μπερναμπέου.

Την παραμονή του αγώνα θα ζητήσουν όλοι την υποστήριξη των δικών τους, επειδή πιστεύουν ότι την χρειάζονται κι ότι είναι σημαντική για να τερματιστεί αυτή η κακή στιγμή, που στ’αποδυτήρια θεωρούν περαστική, πάντα εφ 'όσον κωπηλατούν όλοι προς την ίδια κατεύθυνση.

Τ’αποδυτήρια, με τους Sergio Ramos και Κριστιάνο Ρονάλντο επικεφαλής, ξέρουν ότι οι οπαδοί δεν αποτυγχάνουν κι ότι θα ανταποκριθούν στην κλήση που θα κάνουν τις επόμενες ώρες. Το συζήτησαν χθες πριν απ’την προπόνηση και σήμερα θα ζητήσουν την αγάπη και την ενθάρρυνση των δικών τους. Τα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ και γι’αυτό θα το υπενθυμίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον αγώνα κατά της Σοσιεδάδ το βράδυ της Κυριακής.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.