News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο συναρπαστικός «πρώτος τελικός» της χρονιάς

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Του Álvaro Roca

Το Σεβίλλη-Μαδρίτη, περιβάλλεται από συναρπαστικές περιστάσεις


Το 2017 έχει μόλις ξεκινήσει, αλλά το αποψινό παιχνίδι στο Sánchez Pizjuán μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να’ναι καθοριστικό για το μέλλον της Laliga. Μια νίκη της ομάδας του Ζιντάν θα μπορούσε να κάνει το πρωτάθλημα πολύ κατηφορικό για τους νυν πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ μια ήττα θα πιέσει τόσο την κατάταξη σε σημείο που ακόμη και η Ατλέτικο θα μπορούσε και πάλι να ονειρευτεί να μπει στη μάχη.

Στις 21.45 θα δούμε μια παράσταση δύσκολη να φανεί στην Ευρώπη. Παικταράδες, δύο γενναίους προπονητές και μια ένταση που γίνεται αισθητή από οπουδήποτε στην Ισπανία. Δηλαδή: εξασφαλισμένο θέαμα. Εδώ είναι τα κύρια συστατικά του.

1. Sergio Ramos: Εκατό χιλιάδες μάτια θα’ναι πάνω στον στόπερ του Camas μετά τον αγώνα του Copa del Rey. Η θυελλώδης σχέση του με την κερκίδα αυτού του οποίου ήταν το σπίτι του, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών της αναμέτρησης. Θα πανηγυρίσει και πάλι ο Ramos ένα γκολ με τον ίδιο τρόπο;


2. Άλλη Σεβίλλη: Ο Sampaoli θα ποντάρει στην ομάδα της Laliga μετά την επανάσταση στο κύπελλο. Pareja, N'Zonzi, Nasri και Vitolo θα’ναι ο σκελετός μιας απ’τις καλύτερες «sevillas» όλων των εποχών. Θα δούμε αν είναι ικανοί να ξανακάνουν τη ματσάρα των συμπαικτών τους την περασμένη Πέμπτη. Σε ένταση, φυσικά, το έχουν πολύ περίπλοκο.


3. Η επιστροφή του Cris και του Λούκα. Ο Ζιντάν θα ποντάρει επίσης στις «ιερές αγελάδες» του, που έχουν κάνει τόσο μεγάλη αυτήν την ομάδα. Cristiano, Modric, ίσως οι δύο πιο σημαντικοί παίκτες στο ρόστερ, θα κουμαντάρουν την πρωτοπόρο.

4. Παράγοντας Sánchez-Pizjuán. Το ειδύλλιο της ανδαλουσιανής ομάδας με το γήπεδό της φαίνεται αιώνιο. Υπάρχει sold out κι αναμένεται μια ατμόσφαιρα, κόλαση για κάποιους, και ουράνια για άλλους που, υπό αυτές τις συνθήκες, μπορεί να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο.


5. Γιόβετιτς. Μετρά πέντε λεπτά και φαίνεται να’ναι μια ζωή. Τα λεπτά του στο κύπελλο προοιωνίζουν έναν παίκτη σχεδιασμένο για να πετύχει στο Nervion. Δυναμισμός, ποιότητα και γκολ. Ο Sampaoli ζήτησε κι ο Monchi ενήργησε. Θα δούμε πώς θα τα πάει βασικός σ’ένα μεγάλο ματς.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.